Και Ευρώπη και… Νευροκόπι

Κουπόνι

Κουπόνι Τετάρτης: Σε αναμετρήσεις από Ελλάδα, αλλά και Champions League στοιχηματίζει ο Μαυρόπουλος έως 3.05

Κουπόνι Τετάρτης: Βίοι αντίθετοι 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε στο κουπόνι Τετάρτης.

Ξεκινάμε στο κουπόνι μας από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΟΦΗ αναμετρόνται σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για τους Περιστεριώτες στην Τούμπα, διεκδικώντας μέχρι τέλους κάτι θετικό, όμως γνώρισε την ήττα από τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Δείχνουν να ανακάμπτουν, όμως πρέπει να προσθέσει και άλλους πόντους στο ενεργητικό τους. Σε τροχιά εξάδα ξανά οι Κρητικοί, αφού με τις νίκες κόντρα σε Βόλο και Παναθηναϊκό αναρριχήθηκε βαθμολογικά. Αν θέλει να πετύχει κάτι, θα πρέπει να βρει μια σταθερά χωρίς σκαμπανεβάσματα μέχρι τέλους. Ενδεχόμενη νίκη σήμερα φέρνει πιο κοντά τους φιλοξενούμενους στον στόχο τους.

Η κάθε μια ομάδα θέλει το αποτέλεσμα σήμερα για τους δικούς της λόγους. Αξίζουν τα γκολ στο PameStoixima.gr σε απόδοση 1.90

Από 2.35 έως και 3.05

Στο Champions League οδεύουμε και στην Αυστρία, όπου η Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Σε άσχημη περίοδο το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς προέρχονται από αγωνιστική απραξία και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μετρούν μόλις δύο επίσημα ματς το 2022. Από την άλλη, φαβορί μέχρι και για την κατάκτηση είναι η Μπάγερν που θέλει να κάνει ότι πέτυχε και το 2020, όταν και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης. «Σφαλιάρα» από την Μπόχουμ με 4-2 στο πρωτάθλημα, για τους «Βαυαρούς»

Από σήμερα βλέπω να περνάει η Μπάγερν, ωστόσο ένα γκολ θα μπορέσουν να βρουν οι Αυστριακοί. Ωστόσο μου αρέσει και το over 1,5 και στα δύο ημίχρονα στο πολύ καλό 3.05 στην Stoiximan.

Υ.Γ. Μια ζαριά και στην Super League 2. Η Τρίγλια (Ηρακλής) υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, στην Θεσσαλονίκη. Αξίζει το αμφίτερμα στο 3.15 της Stoiximan. Οι Βολιώτες χαμηλά μεν στην βαθμολογία, όμως σκοράρουν στα επτά από τα τελευταία εννέα ματς. Λίγα ψιλά ας επενδυθούν.

Μονό
18:00
Ατρόμητος - ΟΦΗ
Goal/Goal
1.90
BET: 13 units
Combo
22:00
Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
2 & Goal/goal
2.35
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Σαλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
over 1,5 και στα δύο ημίχ.
3.05
BET: 7 units
Μονό
15:00
Π.Ο.Τ. Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου
Goal/goal
3.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις