Τετάρτη με καβαλιώτικα 2.92 και 7.20

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Στη λατρεμένη Super League 2 ποντάρει ο Funbetάκιας και στην αναμέτρηση Καρδίτσα - Καβάλα σε αποδόσεις έως 7.20.

Χαβ ε νάις ντέι… παραλίες μου. Δεν μπορώ να γράψω το αγγλικό, θα φάμε μήνυση. Και εν μέσω ενεργειακής κρίσης, ΔΕΗ, νερού, Ουκρανία – Ρωσία και πολλών άλλων, δεν είμαστε για μηνύσεις. Μόνο η… Αμαλία του «Παρά Πέντε» μπορεί να μου κάνει, από τη Ζέτα θα το δεχόμουν. Προχωρώ (όχι μέσα στο δάσος) με βόμβες στοίχημα

Εάν δεν το καταλάβατε, θα συνδέσω την αείμνηστη σειρά του Mega, το «Παρά Πέντε», με μία ποδοσφαιρική ιστορία – τρέλας. Μιλάω φυσικά για την Καβάλα, η οποία στην αρχή της χρονιάς αγωνιζόταν με… μποξέρ και ερασιτέχνες και πλέον «κυνηγάει» με αξιώσεις την παραμονή της. Στο σημερινό παιχνίδι, οι «Αργοναύτες» μάχονται εκτός έδρας στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Εχουμε και λέμε. Αρχικά, οι γηπεδούχοι της Αναγέννησης Καρδίτσας βρίσκονται στην 4η θέση. Πρέπει να κάνουν το 3/3 στα εξ’ αναβολής τους για να βρεθούν στο -4 από την κορυφή, αλλά μοιάζει με θαύμα η αποκαθήλωση της Βέροιας από την κορυφή. Στα μάτια μου και με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να έχει ξεφύγει, η χρονιά δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα της Καρδίτσας.

Στην αντίπερα όχθη η Καβάλα. Μια ομάδα που αγγίζει το θαύμα της παραμονής. Γιατί έτσι εξελίχθηκε η χρονιά. Από το 7/7 με ήττες με 45 γκολ παθητικό έχει επανέλθει. Μετά από εκείνο, έχει απολογισμό 3-4-2, ούσα ισόβαθμη με άλλες τέσσερις ομάδες. Μεγάλες πλέον οι πιθανότητες παραμονής της.

Εξαιρετική η Καβάλα τελευταία, έχει ουσία, παίρνει τα αποτελέσματα που αναζητάει. Θεωρώ μέγα λάθος ή τουλάχιστον value το 2.92 του Χ2 από τη Stoiximan, ενώ στις βόμβες στοίχημα θα τιμήσω το 7.20 που προσφέρεται το διπλό των… τρελών Καβαλιωτών στην Καρδίτσα.

Και αν βγει φύγαμε καλοκαιρινές διακοπές στην… Καβάλα φυσικά. Αφού θα μας έχει στείλει ταμείο, θα τους κάνουμε λιγάκι τζίρο.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Μονό
15:00
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα
X2
2.92
BET: 30 units
Μονό
15:00
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα
2
7.20
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις