Φεστιβάλ τερμάτων στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα»

προγνωστικά

Γκολ και θέαμα βλέπει ο Luca Toni στα προγνωστικά Τετάρτης και την αναμέτρηση του Champions League στην Αυστρία.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για τη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με αυτή στην Αυστρία να έχει όλα τα φόντα να προσφέρει πλούσιο σκορ και θέαμα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Εδώ είμαστε λοιπόν κι εμείς με ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με τη Μπάγερν Μονάχου.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Προγνωστικά: Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

  • *Πέρσι η Σάλτσμπουργκ έχασε και τα δύο ματς από τη Μπάγερν Μονάχου (6-2 εντός έδρας και 3-1 εκτός)
  • *Πέντε διαδοχικές νίκες για τη Σάλτσμπουργκ στην έδρα της σε φάση ομίλων και 5-2-5 στα τελευταία δώδεκα. Απέναντι σε γερμανικές ομάδες μετρά 6-4-8(4-3-2 εντός)
  • *Για 2η φορά στην ιστορία η Μπάγερν κάνει το απόλυτο (6/6) στον όμιλο. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2019-20 όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.
  • *Αήττητοι στα 21 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς που διεξήχθησαν μακριά από το Μόναχο οι Γερμανοί με ρεκόρ 17-4-0. Κόντρα σε αυστριακούς συλλόγους αριθμούν 7-1-1 (2-1-1 εκτός).
  • *Έξι συνεχόμενα over 3,5 σε όλες τις διοργανώσεις για τους Βαυαρούς.

Έγραψε ιστορία η Σάλτσμπουργκ καθώς προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της! Έδρα λαιμητόμος το «Ρεντ Μπουλ Αρίνα», εκεί όπου κατά σειρά υπέταξε Λιλ, Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη στη φάση των ομίλων, δείχνοντας ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο.

 Πρωτοπόρος και στo αυστριακό πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει επιβληθεί με 1-2 της Ραπίντ, δείχνοντας φρεσκάδα και αντοχές, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη διακοπή. Κάπως έτσι διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας (+14 ) από τους διώκτες της. Πάει με καλή ψυχολογία στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπάγερν, φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Βαυαρών και να συνεχίσει με νίκες στο θεσμό. Αντιμέτωπος με αρκετές απουσίες ο Ματίας Τζέισλε, αναμένεται να στερηθεί το Σλοβένο επιθετικό Σέσκο, το μέσο Ντιακιτέ, όπως και το Βραζιλιάνο φουλ μπακ Μπερνάρντο. Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του βετεράνου αυστριακού μέσου Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς. Παρόλα αυτά υπάρχει κλίμα συσπείρωσης στις τάξεις της Σάλτσμπουργκ και αναμένεται να παλέψει με το θηρίο χωρίς καμία αίσθηση φόβου.

Για 19η συνεχόμενη χρονιά η Μπάγερν Μονάχου στη νοκ-άουτ φάση του θεσμού και αφού πρώτα ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων πετυχαίνοντας έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι νίκες που ήρθαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου χάρισαν στους Βαυαρούς την πρωτιά του πέμπτου γκρουπ με τον εντυπωσιακό συντελεστή 22-3.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Στη Bundensliga συνεχίζουν να προπορεύονται, συντηρώντας τη διαφορά έξι πόντων από τη δεύτερη Ντότμουντ, παρά τη σαββατιάτικη ήττα σοκ από τη νεοφώτιστη Μπόχουμ με 4-2 (ομάδα που στον πρώτο γύρο είχαν συντρίψει με 7-0!). Βαρύ το κλίμα στους Βαυαρούς, με τις δηλώσεις του Κίμιχ μεσοβδόμαδα περί νοοτροπίας της ομάδας να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ο κόουτς Νάγκελσμαν φρόντισε να ρίξει τους τόνους και να συνεχίσει να δουλεύει με συνέπεια και σοβαρότητα. Εκτός δράσης για τη Μπάγερν οι Γκορέτσκα και Ντέιβις λόγω τραυματισμών, ενώ σε καραντίνα τέθηκε ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Πλήγμα η απουσία του Μάνουελ Νόιερ που θα λείψει για ένα μήνα καθώς απορρυθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό η αμυντική σταθερότητα και προκλήθηκαν τριγμοί στα μετόπισθεν. Πάντως δεδομένο θεωρείται ότι η Μπάγερν μετά από ταπεινωτικές ήττες βγάζει αντίδραση και μάλιστα το πράττει με εμφατικό τρόπο συνήθως.

Ματς αποδείξεων και για τους δύο συλλόγους το αποψινό καθώς διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση στα ημιτελικά. Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, διαθέτουν αστείρευτο ταλέντο και πλουραλισμό στην επίθεση αλλά στερούνται αμυντικής συνοχής εσχάτως. Εκτιμώ ότι οι πιθανότητες να δούμε σκηνικό αντίστοιχο με αυτό των δύο πρόσφατων συναντήσεών τους (σημειώθηκαν τουλάχιστον 4 γκολ σε κάθε μία από αυτές) είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ποντάρω στο over 3,5 συνολικά τέρματα αγώνα στο 1.84 του pamestoixima.gr.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ: Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
22:00
Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
Over 3,5
1.84
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις