Μακροχρόνια ΝΒΑ, από το All Star ως την Ανατολή

Προγνωστικά ΝΒΑ

Προγνωστικά ΝΒΑ με μακροχρόνια σημεία έχει ο MasterBetChef παίζοντας με μεγάλες αποδόσεις. «Ευκαιρίες» βρήκε και στο All Star Game.

Προγνωστικά μπάσκετ με μακροχρόνια ΝΒΑ

Aγαπητοί φίλοι παρακολουθώ στενά το φετινό ΝΒΑ, γιατί έχει έντονο ανταγωνισμό και φοβερό ενδιαφέρον. Όλες σχεδόν οι ομάδες δίνουν δυνατά ματς, παίζοντας άμυνα, και κατά την διάρκεια της regular season. Η ομάδα που ξεχώρισα εξαρχής και με έχει πληρώσει πολλές φορές στα προγνωστικά μπάσκετ είναι οι Κλίβελαντ Κάβαλιερς. Ένα πολύ καλά δεμένο σύνολο, που συνδυάζει ιδανικά την εμπειρία, με την νεανική ορμητικότητα. Η μεγάλη ανταλλαγή που έκαναν οι Cavs, πριν 2 χρόνια, τους έκανε καλό, αφού έδωσαν ένα μόνο παίκτη, άλλα πρόσθεσαν στη φαρέτρα τους πολλούς ελπιδοφόρους.

Έτσι, αυτή τη στιγμή διαθέτουν την πιο πλήρη γραμμή ψηλών στη λίγκα, με τον αθλητικό σέντερ Τζάρετ Άλλεν, να ξεχωρίζει και να κυριαρχεί. Ο Μόμπλι τον συμπληρώσει ιδανικά, όντας το μεγάλο φαβορί για το βραβείο Rookie της χρονιάς. Από τον πάγκο έρχεται ο πολύς Κέβιν Λόβ, στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας του.

Στην περιφέρεια, το Κλίβελαντ  είχε πολλές ατυχίες με τραυματισμούς, όμως βρήκε χημεία, με τον παιχταρά Γκάρλαντ και την μεταγραφή του Λεβέρτ. Θεωρώ ότι η ομάδα του Μπίκερσταφ, θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της Ανατολής, και έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει ως τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η απόδοση που δίνεται στα προγνωστικά, για να το πετύχει, είναι πολύ λάθος, και μπορεί να μας δώσει τουλάχιστον ένα καλό cash out, κάποια στιγμή στα play offs. Oι Καβαλίερς βρίσκονται στην 3η θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 35-22. Παρόλα αυτά δίνονται μόλις 7ο φαβορί σε απόδοση 35. Αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν φοβούνται κανέναν, και ξεπερνούν όποια δυσκολία και να βρούνε μπροστά τους.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Προγνωστικά ΝΒΑ στο… All Star weekend

Αυτό το Σ/Κ έχουμε και το υπέρλαμπρο All Star, στο Κλίβελαντ. Τα τελευταία χρόνια με την αλλαγή του τρόπου επιλογής παικτών, το main event βελτιώθηκε αρκετά.  Πάντα όμως αυτό που τραβάει την προσοχή μου είναι οι περιφερειακοί διαγωνισμοί, που θα μας απασχολήσουν στα προγνωστικά. Ο Τζα Μοράντ του Μέμφις είναι το εκκολαπτόμενο αστέρι του ΝΒΑ, και θεωρώ ότι το ύφος και ο τρόπος του παιχνιδιού που θα έχει το All Star Game, τον ευνοούν για να λάμψει ξανά. Γενικότερα οι Γκρίζλις δαγκώνουν φέτος, και δεν θα με εξέπληττε αν έφταναν κι αυτοί μέχρι τους τελικούς, παρότι στην Δύση, το απόλυτο φαβορί είναι οι Φοίνιξ Σανς.

Μακροχρόνιο ΝΒΑ
Νικητής Ανατολής
Κλίβελαντ Κάβαλιερς
35.00
BET: 20 units
NBA All Star Game 2022 - Eιδικό
MVP
Ja Morant
9.00
BET: 5 units
NBA All Star Game 2022 - Διαγωνισμός τριπόντων
Νικητής
Patty Mills
5.50
BET: 4 units
NBA All Star Game 2022 - Διαγωνισμός τριπόντων
Να φτάσει στον τελικό
Desmond Bane
2.90
BET: 5 units
NBA All Star Game 2022 - Διαγωνισμός τριπόντων
Tριάδα τελικού
Patty Mills&Τrae Young&Desmond Bane
35.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις