«Τι Τσάμπιονς… Λιγκ, τι Τσάμπιον…σιπ»

προγνωστικά

Στήλη γεμάτη προγνωστικά, τόσο από το Champions League, όσο και από δύο κατηγορίες της Αγγλίας, μας επιφυλάσσει για σήμερα ο Βασίλης Βασιλείου.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει επιτέλους με δύο πολύ συναρπαστικές αναμετρήσεις σήμερα. Εκτός από Champions League, όμως έχει και εξ αναβολής αγώνες στην Αγγλία. Ευκαιρία να συνδυάσουμε τα προγνωστικά…

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Champions League: Προς γκρεμός και πίσω ρέμα στο Παρίσι – Γράφει ιστορία η Σίτι

Αν έπαιζαν μπάλα… οι φανέλες, η Παρί θα ήταν χαμένη από χέρι. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την δυναμική της ομάδας του Ποκετίνο, με τους τόσους αστέρες, όμως όταν έχει απέναντί της την Ρεάλ Μαδρίτης δε μπορεί να λογίζεται ως ξεκάθαρο φαβορί. Θα ήθελα αρκετά ψηλότερα τον άσο για να ποντάρω υπέρ του, αφού στα έξι πιο πρόσφατα νοκ-άουτ η Παρί μετρά μόλις μια νίκη εντός έδρας. Ωστόσο ούτε στην κόντρα μπορώ να πάω αφού τελευταία φορά που ηττήθηκαν εντός σε όλες τις διοργανώσεις οι Παριζιάνοι, ήταν τον Απρίλη του ’21, από την Σίτι (2-1). Κοιτάω τα γκολ λοιπόν και πάω με το over 2,5, καθώς πλέον έχει ανέβει σε ελκυστική απόδοση.

Στην Λισσαβώνα η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, αφού μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας στα νοκ-άουτ του Champions League, ενώ σκόραρε ακριβώς δύο φορές και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια! Να χαλάσει απόψε το σερί; Μόνο προς τα πάνω θα πω, αφού η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα, αλλά πίσω… μπάζει. Διπλό σε combo με το over 2,5 και γκολ από την Σίτι και στα δύο ημίχρονα οι επιλογές μου.

Προγνωστικά Αγγλίας: Ημέρα ντέρμπι στην Championship – Αρχίζει την αντεπίθεση η Γουίγκαν

Δύο γειτονικά ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Championship για σήμερα. Αρχικά στο Λονδίνο, η Μίλγουολ υποδέχεται την Κ.Π.Ρ., η οποία έχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί κόντρα στα «λιοντάρια» μετρώντας 4-3-0 ανεξαρτήτου έδρας. Ταυτόχρονα ψάχνουν μια νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού έχουν χάσει λίγο έδαφος στην μάχη για άνοδο. Δεν θα είναι εύκολο όμως απόψε… Θα πάω και εδώ με τα γκολ, καθώς δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από το όριο 2 έως 3.

Στο έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό του Γιόρκσαϊρ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Χαλ. Έξι σερί ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι (4-2-0), που απόψε θα στερηθούν δύο επιθετικές λύσεις (ΜακΓκόλντρικ και Μπρούστερ). Τρεις διαδοχικές ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μόλις μια νίκη στις 19(!) επισκέψεις τους στο «Μπράμαλ Λέιν». Το πράγμα από μόνο του πάει προς τον άσο, αλλά προσφέρεται χαμηλά, για αυτό θα τον συνδυάσω με το over 1,5. Εναλλακτικά κάποιος μπορεί να κρατήσει την επιλογή 2-3 γκολ, αφού έλεω των απουσιών στις «λεπίδες» το σκορ δε θα ξεφύγει.

Τέλος, κλείνω από την αναμέτρηση της League One όπου η Γουίγκαν υποδέχεται την Κρου. Μονόδρομος η νίκη για τους «λάτικς», που έχουν τρία παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο Ρόδεραμ και θέλουν αφενός να μειώσουν τη διαφορά, αφετέρου να απομακρυνθούν από την τρίτη θέση. Η Κρου αποτελεί την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (1-3-12) με τέρματα 11-31. Αυτό από μόνο του αρκεί για να αποδείξει πόσο μεγάλη γκέλα θα είναι για τη Γουίγκαν το στραβοπάτημα εδώ.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
21:45
Μίλγουολ - ΚΠΡ
2-3 γκολ
2.00
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 3.10
21:45
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Χαλ
1 & over 1,5
1.91
21:45
Γουίγκαν - Κρου
1 & over 1,5
1.62
BET: 5 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Σίτι και στα δύο ημίχρονα
2.02
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.06
22:00
Παρί σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.67
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
1.83
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις