Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα*

Champions League και COSMOTE TV πάνε μαζί

Ένα πολύ μεγάλο ζευγάρι έβγαλε η κληρωτίδα για την φάση των '16' του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης ερίζουν για το εισιτήριο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με την πρώτη μάχη να διεξάγεται στο ‘Parc des Princes’. Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν από τη δεύτερη θέση του Group A της φάσης των ομίλων, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και αφήνοντας εκτός συνέχειας Λειψία και Μπριζ.

Η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι ο μεγάλος τους στόχος τα τελευταία χρόνια και η παρουσία του Μέσι στο φετινό ρόστερ αυξάνει τις πιθανότητες προς αυτή την κατεύθυνση. Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί έχει ξεμακρύνει στην κορυφή και ουσιαστικά η κατάκτηση του τίτλου είναι απλά θέμα χρόνου και μόνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε άνετα την πρωτιά στο Group D της διοργάνωσης, μπροστά από τις Ίντερ, Σέριφ Τίρασπολ και Σαχτάρ. Είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις και highlight την περίοδο 2016-2018, όταν και πανηγύρισε τον τίτλο τρεις συνεχόμενες φορές. Στη La Liga διατηρεί προβάδισμα κορυφής, με μοναδική απειλή τη Σεβίλλη.

Μια σειρά από ποδοσφαιρικούς αστέρες θα παραταχθεί στο χορτάρι του ‘Parc des Princes’ και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο πριν τη ρεβάνς αυτής της τιτανομαχίας. Η ιστορία των αναμετρήσεων είναι σχετικά μοιρασμένη, καθώς σε εννέα επίσημα ματς, η Ρεάλ μετράει τέσσερις νίκες, η Παρί Σεν Ζερμέν τρεις και δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Την τελευταία φορά πάντως που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίπεδο Champions League ήταν το 2019, όταν οι Παριζιάνοι πήραν την πρόκριση με το συνολικό 5-2. Θα επαναληφθεί η ιστορία ή αυτή τη φορά η πρόκριση θα ντυθεί στα λευκά των ‘μερένγκες’;

Η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις