Τιτανομαχία… διπλασιασμών στο Παρίσι

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - ο πόλεμος των άστρων στο Παρίσι μεταξύ Παρί και Ρεάλ με πολλά παρελκόμενα και ποντάρισμα σε ειδικά και πρόκριση.

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Ήρθαν ξανά οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Μπάλα, πίτσα, μπύρα, στοίχημα, ίσως να ξεχνάω και κάτι, ο παράδεισος μας! Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα προγνωστικά στοιχήματος για την παρούσα φάση με μακροχρόνια πονταρίσματα και όχι μόνο.

Προγνωστικά – Ο πόλεμος των άστρων

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Ο γαλαξίας αστέρων του Παρισιού κόντρα στων γαλαξία της Μαδρίτης. Μπορούν να ακουστούν και να γραφτούν πολλά ποδοσφαιρικά κλισέ, αλλά είναι μια πραγματική σύγκρουση τιτάνων. Ο αποκλεισμός είναι κάτι που καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να σκέφτεται σε ένα ζευγάρι με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Αρχικά έχουμε τον Ράμος χρόνια παίχτη, αρχηγό και εμβληματική φυσιογνωμία της Ρεάλ, που θα βρεθεί κόντρα στην πρώην του αγάπη. Δεν έφυγε κακήν κακώς. Απλά είναι η λογική Πέρεθ, όπως έχει συμβεί παλαιότερα με Ραούλ και Κασίγιας, που τον ήθελε μια δυο σεζόν ακόμα με χαμηλό μισθό και μετά σε κάποιο πόστο εντός ομάδας. Ο Ράμος ήθελε να παίξει περισσότερο. Στο άκουσμα της κλήρωση, σε σχετική ερώτηση είχε δηλώσει πως θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να αποκλείσω την Ρεάλ. Τώρα δυστυχώς δεν θα μπορέσει γιατί θα είναι τραυματίας, μαζί με τους Ερέρα, Μισού και Λετελιέρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το δεύτερο θέμα είναι η μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ. Ένα μεταγραφικό σίριαλ που ακουγόταν δύο χρόνια τώρα, έφτασε μια ανάσα τον περασμένο Αύγουστο από το να γίνει πραγματικότητα, αλλά εντέλει πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Από τον Ιούνιο ο Μπαπέ θα ανήκει στους «μερένχες»! Ενδιαφέρον θα έχει πως θα αντιμετωπίσει την μελλοντική του ομάδα, αν και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας. Θα ήθελε να πάει σαν κάτοχος του τίτλου στην Μαδρίτη και να ανεβάσει και άλλο το πρεστίζ του απέναντι σε δύο «συμπάθειες» του που δεν θέλει να βλέπει στην Παρί.

Μιας και είπα συμπάθειες, φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στον Μέσι. Το κόκκινο πανί για τους Μαδριλένους. Αυτή η σχέση μίσους/πάθους που έχει ο Αργεντινός με την «Βασίλισσα» είναι ένα από τα όπλα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι Παριζιάνοι.  Από την άλλη, ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο της Ρεάλ, λευκό το απουσιολόγιο, πλην του Μπενζεμά που είναι αμφίβολος. Στη χειρότερη θα βρεθεί στον πάγκο.

Είναι ένας αγώνας που το κάθε αποτέλεσμα έχει την λογική του. Από την δική μου μεριά, βάζω τα δεδομένα κάτω. Η Παρί δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν άλλες χρονιές. Χάνει παιχνίδια, έχει θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι και να προσθέσω την κακή παράδοση που έχει με την Ρεάλ, 3-2-6 σε επίσημα και φιλικά, αλλά και την νοοτροπία της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που έχει αποκλειστεί με πολλούς και διαφόρους τρόπους, σε όλες τις φάσεις των νοκ – άουτ. Βλέπω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα της Μαδρίτης, αλλά θα την στηρίξω και στην πρόκριση της σε μίνι μακροχρόνιο.

Με την τιτανομαχία στο Παρίσι αρχίζουν τα ευρωπαϊκά προγνωστικά στοιχήματος για έναν μήνα γεμάτο δράση.

Καλή συνέχεια.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
2 dnb
2.26
BET: 20 units
Special bet
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.
2.55
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Ρεάλ
2.02
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις