Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 16/2) – Μεγάλο ματς στο Μιλάνο, εξ αναβολής στην Super League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 16/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Παναιτωλικός – Λαμία (16:00): Μαγική εικόνα το 0-0 στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, θα μπορούσε να κάτσει και στο… 3-3! Άνετοι πλέον οι Αγρινιώτες, αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος στο υπόλοιπο της σεζόν. Δεν κατάφερε να πάρει κάτι η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα 2-3 γκολ καλύπτον πολλά σενάρια, στο 1.92 από το Pamestoixima.

Ατρόμητος – ΟΦΗ (18:00): Έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος, κρατά όμως την καλή εικόνα σε δεύτερο σερί ματς. Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο, τον βάζει για τα καλά σε τροχιά εξάδας. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν πολύ το τρίποντο, αναμένεται να το κυνηγήσουν με ό,τι κι όπως μπορούν. Ικανοποιητικά τα 1.98 για το goal/goal από την Stoiximan.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (18:30): Το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για τον Απόλλωνα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, στο οποίο αμφότεροι φάνηκαν αναποτελεσματικοί. Το σκορ θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλά. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον όσον αφορά την παραμονή, δύσκολα θα τα καταφέρει. Στοπ στο σερί ηττών έβαλε ο Παναθηναϊκός με το 2-0 επί της Λαμίας και πήρε βαθμολογική ανάσα, αφού ο ανταγωνισμός για την εξάδα είναι πολύ υψηλός. Σωστό φαβορί το διπλό στο 1.70 από την Betshop.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε (20:00): Σε ματς για όσκαρ, η Ατλέτικο κέρδισε την Χετάφε με 4-3. Τι κι αν προηγήθηκε η ομάδα του Σιμεόνε με 2-0 στο 27’, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν μόλις δώδεκα λεπτά (30’-42’) για να το φέρουν τούμπα! Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ατλέτικο, έμεινε με 10’ στο 58’, όμως βρήκε το γκολ της νίκης στο 89’. Συνεχίζει την τραγική της πορεία η ουραγός Λεβάντε, παραδόθηκε και στην Μπέτις (2-4). Τζόγος τα φετινά ματς της Ατλέτικο, δίκαια ωστόσο τα 2.00 στον άσο από ημίχρονο στο Pamestoixima.

Ίντερ – Λίβερπουλ (22:00): Απαιτητικό το τελευταίο διάστημα για την Ίντερ, πολλά τα απανωτά δύσκολα ματς. Πονάει η απουσία του Μπαρέλα τον Ιντσάγκι. «Απόλυτη» στον όμιλο η Λίβερπουλ, πρώτη αγγλική ομάδα που κάνει το 6×6. Άδειο το απουσιολόγιο του Κλοπ, για πρώτη φορά ίσως στην θητεία του στο «Άνφιλντ». Δίκαιο το 2.10 του διπλού από το Pamestoixima.

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Σε πολύ κακό σημείο, έρχεται για την Σάλτσμπουργκ το ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αγωνιστική απραξία για τους Αυστριακούς, μόλις δύο τα επίσημα ματς το νέο έτος. Οι Βαυαροί έρχονται από την ήττα-σοκ κόντρα στην Μπόχουμ (2-4) και η Σάλτσμπουργκ αναμένεται να… μαζέψει τα σπασμένα. Μπορεί όμως και η γηπεδούχος να βρει ένα γκολ κόντρα στην ασταθή άμυνα των Γερμανών οι οποίοι θα στερηθούν ξανά τον Νόιερ. Στο 2.45 το combo διπλού και goal/goal στην Novibet.

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!​

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις