Επιστροφή στ’ αστέρια έως 2.30

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με αποφυγή των σημείων και πονταρίσματα σε κάρτες και κόρνερ έχει ο Μακράκης στην σημερινή του στήλη.

Καλημερίζω όλους τους αναγνώστες. Η στήλη της Κυριακής πλήρωσε με το απόλυτο 3/3 και έβαλε τέλος σε ένα κακό σερί. Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση απόψε με το παιχνίδι της Πορτογαλίας και την τιτανομαχία του Παρισιού. Θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος και από τις δύο αναμετρήσεις χωρίς να μπλέξουμε με σημεία, αλλά ποντάροντας σε κάρτες, κόρνερ και… κατοχή μπάλας.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Τεράστιο παιχνίδι στο Παρίσι. Αμφότερες έχουν πολύ υψηλές βλέψεις και βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση. Η συμμετοχή του Μπενζεμά στην ενδεκάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, παράγοντας που πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο ισχύει και με τον Νεϊμάρ. Όπως είπα παραπάνω δεν θα μπλέξω με σημεία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Παρί είναι φαβορί τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν περιμένω να έχει εύκολο έργο. Θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και το ποσοστό κατοχής μπάλας στο over 50.5%  δίνεται στο 1.87. Θεωρώ την επιλογή ευκαιρία και θα την ποντάρω στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Σπόρτινγκ επιβίωσε σε όμιλο με Ντόρτμουντ και πήρε μεγάλη πρόκριση. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα αντιμετωπίζοντας μία εκ των φαβορί του τίτλου. Περιμένω σκληρό παιχνίδι από τα «Λιοντάρια»  για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την ποιότητα των «πολιτών» και θα αγοράσω το να δεχτούν οι Πορτογάλοι περισσότερες κάρτες, που δεν τις λυπούνται κιόλας.

Πέρα από αυτά, βρίσκω αξία στο under 1,5 κάρτες, αυτή την φορά των Άγγλων. Δεν νομίζω ότι κάποιος παίκτης θα χρειαστεί να προβεί σε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια αν θεωρήσουμε ότι η ομάδα του Πεπ θα έχει την «μερίδα του λέοντος» στην κατοχή της μπάλας.

Τέλος, η Σίτι εκτελεί πάρα πολλά κόρνερ που πολύ συχνά φτάνουν και σε διψήφιο νούμερο. Οι γηπεδούχοι δίνουν επίσης περίπου 4 κόρνερ στην μέση Πορτογαλική ομάδα. Με την πίεση που θα ασκήσει η Σίτι μπορούν να γίνουν άλλα 4.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Παρί Σεν Ζερμέν over 50.5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 40 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λ. - Μάντσεστερ Σίτι
Περισσότερες κάρτες: Σπόρτινγκ Λ,
2.20
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λ. - Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι under 1,5 κάρτες
2.15
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λ. - Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι over 7,5 κόρνερ
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις