Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης με 600+ αγορές και 0% γκανιότα*

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης με 600+ αγορές και 0% γκανιότα*

Το Champions League επιστρέφει στην ημερήσια ποδοσφαιρική διάταξη, με αναμετρήσεις που… κόβουν την ανάσα.

Μία από αυτές διεξάγεται στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Ζευγάρι γνώριμο στο κοινό τα τελευταία χρόνια, αφού αυτή είναι η 4η φορά που τίθενται αντιμέτωπες την πρόσφατη 6ετία. Μάλιστα, η «βασίλισσα» έχει το πάνω χέρι με τρεις νίκες έναντι μίας των Γάλλων, ενώ σε δύο περιπτώσεις εμφανίστηκε ισοπαλία.

Αμφότερες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά. Το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο έρχεται από αγχωτική νίκη επί της Ρεν στις καθυστερήσεις (1-0), σε ένα ματς που έδειξε εντελώς άνευρη. Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μεγάλα κενά στην απόδοσή της. Πάντως, στο Champions League εντός έδρας φέτος είναι πολύ σταθερή, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις, σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον 2 γκολ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 1: 1.99 X: 3.75 2: 3.55

 Η Ρεάλ στο πρόσφατο καρέ αγώνων μετράει μόλις μία νίκη (1-2-1), προβληματίζοντας έντονα με την επιθετική δυστοκία της. Μάλιστα, στο τελευταίο κόλλησε στο 0-0 με την Βιγιαρέαλ, βλέποντας την διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται ακόμα περισσότερο στη La Liga (+4 από Σεβίλλη).

Στα αξιοσημείωτα των φετινών ευρωπαϊκών επιδόσεών της, το γεγονός ότι μακριά από την Μαδρίτη έχει το «3 στα 3» δίχως να δεχτεί γκολ (9-0)! Θετικό είναι το πρόσημο και των πρόσφατων επισκέψεων της στη Γαλλία, με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες (από το 2010 και μετά). 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μονομαχίες του Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις