Βραδιά αστεριών και γκολ στο 2.15 και 2.70

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Champions League επιστρέφει στις οθόνες μας και ο Θάνος Κούρος έχει επιλογές για αμφότερα τα σημερινά παιχνίδια.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του σάιτ. Καλή μέρα για μας η Κυριακή, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη αν ο Ολυμπιακός εμφανιζόταν πιο πειστικός στο Φάληρο. Τουλάχιστον σκόραρε στο φινάλε και μας επέτρεψε το ποντάρισμα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Μάντσεστερ Σίτι επί πορτογαλικού εδάφους. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν σε νοκ – άουτ φάση της διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια . Από την άλλη, οι «πολίτες» έχουν σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια εκεί, αλλά ακόμη ψάχνουν το πρώτο τους τρόπαιο. Ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά η Σπόρτινγκ, με αμυντικά προβλήματα όμως τα οποία την άφησαν στο -6 από την πρωτοπόρο Πόρτο μέσα στο Γενάρη. Χαρακτηριστικό ότι 5/6 ματς που έδωσε για τον όμιλο ήταν over 3,5. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη σειρά της είναι ίσως η καλύτερη στον κόσμο στον έλεγχο του παιχνιδιού και βαδίζει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος

Εκτίμηση: Θεωρώ ότι η Σίτi θα πάρει τη νίκη με την απαιτούμενη σοβαρότητα, αλλά η Σπόρτινγκ αν θέλει να ελπίζει, ενόψει της ρεβάνς, πρέπει να βρει γκολ και αυτό θα την οδηγήσει να ανοιχτεί. Επιλογή μας η νίκη της Σίτi σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε απόδοση 2.70 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Συνέχεια στα προγνωστικά μας με το έτερο παιχνίδι της βραδιάς. Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης για μια θέση στην 8αδα. Ο «παριζιάνικος γαλαξίας αστέρων», παρά την εύκολη πρωτιά στη Γαλλία, προβληματίζει. Μπορεί να πέτυχε κάποιες νίκες στον όμιλο, ο Ποτσετίνο πάντως δεν δείχνει ικανός να «χτίσει» μια ομάδα που θα πάει ως την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ρεάλ του Αντσελότι είναι πρώτη στην Ισπανία χωρίς και αυτή να εντυπωσιάζει. Σου δίνει πάντως την εντύπωση μιας ομάδας πιο συμπαγούς. Στα παραπάνω προσθέστε και το «βάρος» της φανέλας των «Μαδριλένων» στην Ευρώπη σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Εκτίμηση: Δεν περιμένω ιδιαίτερα ανοιχτό παιχνίδι στο Παρίσι. Η πρόκριση θα κριθεί δεδομένα στο δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι οι ομάδες θα είναι προσεκτικές, αλλά η επιθετική γραμμή και των δύο είναι ιδιαίτερη ποιοτική και δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Θα πάω με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2,15 στο Pamestoixima.gr.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα προκύπτει και μια επιλογή για το ζευγάρι γενικότερα. Θεωρώ ότι η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα από την Παρί και συνυπολογίζοντας το μέγεθος τους στην Ευρώπη, θα καταφέρει να την αποκλείσει. Από τη στιγμή που αυτό προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ στο 1,98 στο Pamestoixima.gr, μπαίνει στα προγνωστικά μας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λ. - Μάντσεστερ Σίτι
2 & goal/goal
2.70
BET: 20 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
2-3 γκολ
2.15
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις