UEFA Champions League: επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τη φάση των «16»

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Ξεχωρίζουν τα ματς Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης & Ίντερ - Λίβερπουλ

Οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης επιστρέφουν στα γήπεδα του UEFA Champions League, με την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» να ξεκινά την Τρίτη 15/2 αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Στα κανάλια COSMOTE SPORT οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις 4 αναμετρήσεις του διημέρου 15-16/2, καθώς και όλο το ρεπορτάζ των ματς, μέσα από την έμπειρη «ματιά» της δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV. 

Οι αναμετρήσεις του διημέρου 15-16/2  

Στην πρεμιέρα της φάσης των «16» (Τρίτη 15/2) στις 22.00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Parc des Princes» τη Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) με τον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα Λίονελ Μέσι, να εμφανίζεται για πρώτη φορά στη διεθνή σκηνή ως παίκτης της Παρί εναντίον της Ρεάλ. Την ίδια ώρα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φιλοξενήσει στο «Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε» την Μάντσεστερ Σίτι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Την Τετάρτη 16/2 στις 22.00 θα αρχίσει το πολυαναμενόμενο ματς Ίντερ-Λίβερπουλ (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Στο «Stadio San Siro» ο «φιλοξενούμενος» Γιούργκεν Κλοπ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την κορυφαία μεταγραφή που έκανε η -αήττητη στη φάση των ομίλων- Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, τον Λουίς Ντίας. Την ίδια ώρα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στη «Red Bull Arena» για τον αγώνα του Σάλτσμπουργκ με τη Μπάγερν Μονάχου (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT 

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση (20.30 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις