Love is in the air με μια ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ προσφορά*!

Love is in the air με μια ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ προσφορά*!

Ημέρα των ερωτευμένων με ΣΟΥΠΕΡ διπλή προσφορά* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

To Pamestoixima.gr είναι ρομαντικό, είναι ερωτικό και δεν σταματάει να φέρνει εκπλήξεις και προσφορές* για τους παίκτες του. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εξαιρετικά σημαντική, μιας και είναι μια ακόμα ευκαιρία απόδειξης της αγάπης προς όλους εσάς. Έτσι λοιπόν, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (14/02) σας περιμένει μια μοναδική διπλή εκπληκτική προσφορά*. Την μία θα την λάβετε χωρίς να κάνετε το παραμικρό, αρκεί να μπείτε στο λογαριασμό σας και θα σας περιμένει εκεί!

ΣΟΥΠΕΡ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 Η δεύτερη είναι για το αποκλειστικό τραπέζι της live ρουλέτα, στην οποία πρέπει να παίξετε και απλώς… να φέρετε 14… Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνετε στα χέρια των ρομαντικών μας ντίλερ, οι οποίοι θα σας δώσουν μια όμορφη έκπληξη!!! 

Παράλληλα, συνεχίζονται τα συναρπαστικά Drops And Wins στα live παιχνίδια της Pragmatic, εκεί όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σπουδαία δώρα.

Φυσικά, θα πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι το παιχνίδι θα πρέπει να έχει και όρια, για αυτό παίζεις πάντα υπεύθυνα. Για να το καταφέρεις αυτό, καλό θα ήταν να θέσεις ημερήσια, εβδομαδιαία ή και μηνιαία όρια παιχνιδιού αλλά και ποσού που διαθέτεις σε αυτό και προσπάθησε να μην το ξεπερνάς. Το Pamestoixima.gr προάγει το υπεύθυνο και ασφαλές παιχνίδι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις