Έως 2.65 στην ημέρα των ερωτευμένων

Προγνωστικά

Τρεις αναμετρήσεις στο κουπόνι του Μαυρόπουλου με επιλογές από Λάρνακα, Λευκωσία και Ιωάννινα.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Απουσίαζα το Σαββατοκύριακο, αλλά είμαι εδώ για προγνωστικά στοιχήματος, ξεφεύγοντας από την καταθλιπτικότητα της Δευτέρας.

Προσφορά* μόνο για σένα στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας, από την Κύπρο. Στις έξι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Νίκη, καλή εμφάνιση και ανατροπή συνδύασαν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού, νικώντας με 3-1. Εξασφάλισαν μια θέση στην εξάδα όμως για την ώρα δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, πήρε μεν τον βαθμό από την ΑΕΚ, όμως δεν έχει εξασφαλίσει κάτι. Σήμερα έχει δύσκολη αποστολή, αφού ούτε η φόρμα αλλά ούτε η παράδοση στην έδρα της Ανόρθωσης είναι με το μέρος του.

Εκπέμπει εμπιστοσύνη εντός η «κυρία», οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι δεν μπορούν. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5 στην Novibet θα τιμηθεί.

Προγνωστικά σήμερα: Σε φόρμα ο ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζουμε στο νησί και πάμε μερικά χιλιόμετρα παραπέρα. Στην πρωτεύουσα, ο ανεβασμένος ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ. Κέρδισαν με 1-3 μεσοβδόμαδα την ΠΑΕΕΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση οι «πορτοκαλί». Εδραιώθηκαν στην τετράδα και πλέον κοιτάνε και ψιλότερα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό. Είχαν τις φάσεις, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό. Στο τέλος θα μπορούσαν μάλιστα και να ηττηθούν.

Σε διαφορετικά μομέντουμ οι δύο ομάδες. Εξαιρετικός ο ΑΠΟΕΛ από την μια, απογοητεύει συνεχώς η ΑΕΚ από την άλλη. Μονόδρομος στα μάτια μου ο άσος. Στο 2.35 τον προσφέρει η Novibet.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Εξάποντο στα Ιωάννινα

Στα Γιάννενα μεταφερόμαστε, όπου ο ΠΑΣ με τον Άρη δίνουν την δική τους μάχη για την εξάδα. Επέστρεψαν στις νίκες οι Γιαννιώτες, αφού νίκησαν με 0-1 στο Αγρίνιο, μένοντας στο κόλπο των play off. Σαφώς και πρέπει να βρει και άλλες νίκες η ομάδα του Μεταξά, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Άρης μετά από δύο σημαντικές νίκες επέστρεψε στον προβληματισμό, χάνοντας με 0-2 από τον Βόλο. Δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο, αλλά δύο αμυντικές αδράνειες του κόστισαν. Επιτακτική ανάγκη για νίκη σήμερα, αφού ξεκινάνε σύντομα συνεχόμενα ντέρμπι, που θα κρίνουν πολλά.

Σπουδαίο ματς, αναμένεται και οι δύο να τα δώσουν όλα. Δίνω ένα προβάδισμα στον Άρη. Αρχικά με combo safe στα μάτια μου, αλλά και με το ξερό διπλό που πληρώνει 2.65 στο Pamestoixima.

Combo
18:15
Ανόρθωση - Ολυμπιακός Λευκωσίας
1 & over 1,5
2.00
BET: 13 units
Combo
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
Χ2 & under 2,5
2.04
BET: 25 units
Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
2
2.65
BET: 7 units
Μονό
20:00
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας
1
2.35
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις