Απ’ τα Γιάννενα στο «Χόθορνς»

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε ΠΑΣ Γιάννινα – Άρη και Γουέστ Μπρομ – Μπάλκμπερν έχει στην σημερινή του στήλη ο Bet Minute, σε τιμές μέχρι και 2.20.

Δεν μας έκανε την χάρη την Παρασκευή η Έλτσε να καρφώσει ένα στην Σεβίλλη στο πρώτο μέρος, αλλά η Βέρντερ, αποδείχθηκε κυρία όπως πάντα. Σκεφτόμουν να βάλω στα προγνωστικά και μεγαλύτερα lines στο Ροστόκ, αλλά… Περασμένα, ξεχασμένα, που λέει και η Καιτούλα.

Συναρπαστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Πολύ κρίσιμο ματς στην οικονομία των play off. Γίνεται ο κακός χαμούλης απ’ την τέταρτη θέση της βαθμολογίας μέχρι και την όγδοη, μετά τα αποτελέσματα του Σ/Κ. Παναθηναϊκός και ΠΑΣ στους 33, Αστέρας και ΟΦΗ στους 32, Άρης στους 29. Αφήνω εκτός τον Βόλο, καθώς μετά την ήττα στην Κρήτη, το τρένο μάλλον… σφύριξε.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Άρης καίγεται για αποτέλεσμα. Θα το πάει λάου-λάου ο Μάντζιος κι εδώ που τα λέμε, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Το επιθετικό πρόβλημα είναι τεράστιο. Το χαμηλό τέμπο βολεύει βέβαια και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παίρνω λοιπόν, under 1,5 και στα δύο ημίχρονα στο 1.94 από το Pamestoixima.

Προγνωστικά Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν

Πρώτη του Στιβ Μπρους στο «Χόθορνς». Προηγήθηκε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας ήττα της Γουέστ Μπρομ με 2-0 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει υπερβολική πίεση στην γηπεδούχο για να προλάβει την εξάδα και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η πρόσληψη του 61χρονου. Απ’ την άλλη, η Μπλάκμπερν κάπου έχει κολλήσει εσχάτως, τρία ματς μακριά απ’ τις νίκες, στα οποία δεν σκόραρε καν. Ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά στην κορυφή της Championship και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Κοινό τους χαρακτηριστικό, πως στο τέταρτο από το 76’ και μέχρι το τέλος των αγώνων, δέχονται αμφότερες τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλο τέταρτο μέσα στο ματς. Αυτό θα κυνηγήσουμε και τώρα. Γκολ μετά το 76’, στο 2.20 από την Winmasters.

Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
1.94
BET: 10 units
Late
22:00
Γουέστ Μπρομ - Μπλάκμπερν
Γκολ μετά το 76’
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις