Late goals στο στοίχημα

late goals με μπάλα στην εικόνα.

Τί είναι τα late goals στο στοίχημα; Πώς μπορούν να αποδειχθούν κερδοφόρα για έναν παίκτη και τί οφείλουμε να προσέξουμε; Οι απαντήσεις στον ακόλουθο οδηγό.

Late goals ονομάζεται το στοίχημα στο οποίο ποντάρει κανείς όταν έχει την έμπνευση πως θα επιτευχθεί γκολ από το 75ο λεπτό έως και την λήξη του παιχνιδιού. Ένα είδος πονταρίσματος το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να βρίσκεται σε εγρήγορση διότι αφενός ποντάρει έχοντας δει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή και αφετέρου διότι από εκείνη τη στιγμή οι αποδόσεις γίνονται πιο ενδιαφέρουσες. Για παράδειγμα, εάν ένα παιχνίδι στο 75΄ βρίσκεται στο σκορ 0-0, το πιο συχνό Late goals στοίχημα είναι να ποντάρετε στο over 0,5.

Βοηθήματα για Late goals στοίχημα

Το Late goals στοίχημα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρο για έναν παίκτη, αρκεί αυτός να έχει στην διάθεσή του τα κατάλληλα βοηθήματα και εργαλεία. Κατ’ αρχάς τα στατιστικά Late goals αποτελούν κατ’ εμάς, το καταλληλότερο βοήθημα γι’ αυτό το είδος στοιχήματος. Κάθε παίκτης που θέλει να ποντάρει σε late goals οφείλει να αναζητήσει αξιόπιστα και πλήρως ενημερωμένα sites τουλάχιστον για τα πρωταθλήματα στα οποία ποντάρει. Όσο πιο αξιόπιστο και ενημερωμένο site χρησιμοποιεί ο κάθε παίκτης τόσο μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών θα έχει και φυσικά περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθεί ταμείο. Τέτοιου είδους sites υπάρχουν πολλά, άλλα free και άλλα επί πληρωμή. Όποιος είναι σε θέση να κάνει εγγραφή σε επί πληρωμή sites στατιστικών τόσο μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη γκάμα στατιστικών θα έχει. Και τα free sites στατιστικών πάντως, προσφέρουν ικανοποιητική βοήθεια.

Ένα άλλο βοήθημα αποτελεί η επιλογή της σωστής στοιχηματικής εταιρείας. Και θα το πούμε απλά. Για το late goals στοίχημα η επιλογή της σωστής στοιχηματικής πρέπει να έγκειται σε αυτήν που κατ’ αρχάς να έχει late goals πονταρίσματα, κατά δεύτερον οι αποδόσεις της να ξεπερνούν το 1.75 και τέλος να μην κλειδώνει συνεχώς τις ανωτέρω αποδόσεις. Αν τώρα, η στοιχηματική που πληρεί όλα τα παραπάνω και στην οποία ο παίκτης θα δημιουργήσει λογαριασμό, προσφέρει και Live streaming στους αγώνες που τον ενδιαφέρουν και ποντάρει, τότε ναι είναι η σωστή στοιχηματική εταιρεία για late goals στοίχημα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Στρατηγικές για late goals πονταρίσματα

Πώς ακριβώς ποντάρουμε τώρα και με ποιο σκεπτικό. Κατ’ αρχάς, αφετηρία σας πρέπει να είναι τα στατιστικά. Δείτε ποιες είναι οι ομάδες αυτές οι οποίες πετυχαίνουν και δέχονται γκολ στα τελευταία 10 με 15 λεπτά. Έπειτα συνδυάστε τα στατιστικά με το κίνητρο που έχει η καθεμιά ομάδα. Εάν συμπίπτουν και οι δύο παράγοντες τότε έχετε τον αγώνα για Late goals ποντάρισμα.

Παράγοντες που επηρεάζουν το στοίχημα σε Late goals

  • Οι αγώνες νοκ άουτ

Εκεί όπου υπάρχουν μόνο 90 λεπτά και μέσα σε αυτά κρίνονται τα πάντα. Είτε αυτοί είναι αγώνες προκριματικών, είτε αγώνες των θεσμών των Κυπέλλων είτε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Και αυτό γιατί; Γιατί όταν μία ομάδα έχει δεχθεί γκολ και το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος της και ξέρει ότι δεν θα υπάρχει και δεύτερο για να διεκδικήσει την πρόκριση θα κάνει τα πάντα για να σκοράρει. Είτε πράγματι το καταφέρει είτε στην προσπάθειά της αυτή, δεχθεί γκολ εξ’ αιτίας των ανοιχτών αμυντικών χώρων που θα έχει αφήσει, το αποτέλεσμα για εσάς είναι το ίδιο. Κέρδος.

  • Οι τελευταίες αγωνιστικές πρωταθλημάτων ή ομίλων

Οι ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, άλλες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλες για την έξοδο στην Ευρώπη και άλλες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι τελευταίες αγωνιστικές πάντα κρίνουν πολλές από τις ανωτέρω θέσεις. Γι’ αυτό και οι ομάδες τα δίνουν όλα για τον σκοπό αυτό. Εδώ κυριαρχεί ο παράγοντας κίνητρο. Πόσο μάλλον όταν παρακολουθείτε και την εξέλιξη ενός τέτοιου παιχνιδιού και το σκορ σας ενισχύει για τέτοιου είδος ποντάρισμα ή εξάγετε πως το αποτέλεσμα δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στην επίτευξη του τελικού τους στόχου, τότε ποντάρετε άφοβα.

  • Όταν το φαβορί βρίσκεται πίσω στο σκορ

Όταν το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης έχει μεγάλο κίνητρο για βαθμούς και βρίσκεται πίσω στο σκορ τότε είναι μεγάλο το ενδεχόμενο για γκολ στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.

  • Επιθετικές ομάδες

Όταν κάποιες ομάδες είναι «φύσει» επιθετικές τότε δεν χρειάζεται το κίνητρο για να ποντάρετε σε Late goals στοίχημα. Έχουν το γκολ και σκοράρουν. Απλό.

Κατάλληλα πρωταθλήματα για να ποντάρω σε Late goals

Ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε ποιο πρωτάθλημα, ποια διοργάνωση, έχει γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν επιλέγουμε ένα πρωτάθλημα διότι μας αρέσει και συγχρόνως δεν έχει γκολ στα τελευταία λεπτά. Εννοείται αυτό. Για παράδειγμα, την σεζόν 2019-2020 οι περισσότερες ομάδες, αναλογικά πάντα, που δέχονταν ή πετύχαιναν γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα προέρχονταν από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Το προαναφερθέν στοιχείο δεν σημαίνει ότι θα ισχύει για κάθε χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Θέλει μελέτη στατιστικών και σωστό ψάξιμο. Πιο αποτελεσματικό θα ήταν αν δεν ακολουθούσατε κάποια συγκεκριμένη διοργάνωση, π.χ. Τσάμπιονσιπ, κάθε χρόνο, αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό συνεπάγεται πιο συγκεκριμένη μελέτη και αυξημένες προσδοκίες στα πονταρίσματα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Late goals ημιχρόνου

Πολλοί παίκτες ποντάρουν στο να σημειωθεί άλλο ένα γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, συνήθως δηλαδή ποντάρουν στο over 0.5 και 1.5. Αξίζει ή όχι; Κατά την άποψή μας όχι και τόσο και εξηγούμε τους λόγους. Κατ’ αρχάς, ο παίκτης βασίζεται για την επιλογή του μόνο στα στατιστικά αλλά και στης μικρής χρονικής διάρκειας εικόνας του παιχνιδιού. Όπως προαναφέραμε, πολύ σημαντικό ρόλο για τα late goals στοιχήματα παίζει ο παράγοντας κίνητρο. Σε αυτήν την περίπτωση ο ισχύς του συγκεκριμένου παράγοντα περιορίζεται. Πάμε να το δούμε με παράδειγμα. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι, ηττάται με 1-0, από το 10΄ και θέλει ένα γκολ για να προκριθεί. Ο αγώνας βρίσκεται στο 30΄, γκολ από τους «μπλαουγκράνα» δεν έχει μπει και η απόδοσή τους ανεβαίνει. Εσείς το βρίσκετε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ποντάρετε. Η Μπαρτσελόνα ανεβάζει περισσότερο ρυθμούς και η Τσέλσι «κλείνεται» στην άμυνά της για να κρατήσει το ισχνό αυτό προβάδισμα υπέρ της μέχρι τουλάχιστον και το ημίχρονο. Το παιχνίδι έχει πάει στο 40΄ και γκολ δεν έχει μπει. Η Μπαρτσελόνα απολύτως φυσιολογικά κατεβάζει ρυθμούς γιατί ξέρει ότι έχει μπροστά της ένα ολόκληρο ημίχρονο για να σκοράρει. Και πέρα από αυτό, δεν θέλει να το ρισκάρει και πάρα πολύ για να μην δεχθεί και δεύτερο γκολ μέχρι να λήξει το ημίχρονο. Αποτέλεσμα; Να οδηγηθείτε στον «κουβά». Γι’ ‘αυτό και δεν προτείνουμε το late goals ημιχρόνου.

Τι να προσέξετε στο late goals

  • Απουσίες

Πριν ποντάρετε, δείτε τις απουσίες της ομάδας που θέλετε να στηρίξετε. Γιατί όσο και τα στατιστικά να συμφωνούν με το κίνητρο και όλα να δείχνουν επίτευξη του γκολ στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, η απουσία ενός κομβικού, για την ομάδα παίκτη, ή η απουσία ενός αμυντικού ή του βασικού τερματοφύλακα μιας ομάδας πάντα παίζει κομβικό ρόλο στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό οφείλετε να βλέπετε και τις αρχικές ενδεκάδες του παιχνιδιού αλλά και τις απουσίες της κάθε ομάδας.

  • Πρόγραμμα

Μεγάλη προσοχή στο πρόγραμμα των ομάδων της αναμέτρησης για την οποία ενδιαφέρεστε. Και εξηγούμαστε με παράδειγμα. Έστω ότι η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπέτις για το πρωτάθλημα. Το σκορ στο 60΄ είναι 3-0 υπέρ των Μαδριλένων. Η ψυχολογία για τους φιλοξενούμενους είναι στα τάρταρα και ήδη σκέφτονται τις αποδοκιμασίες των οπαδών τους κατά την επιστροφή τους στη βάση. Εκεί σκέφτεστε πως είναι ευκαιρία για ποντάρισμα. Σκεφτείτε όμως και το εξής. Ναι μεν η Ρεάλ προηγείται στο 60΄ με 3-0 και έχει μπροστά της άλλα 30 λεπτά, ξέρει όμως ότι μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει σε κρίσιμο αγώνα για το Champions League την Μπάγερν. Ο coach και οι παίκτες της Ρεάλ θα σκέπτονται ήδη το παιχνίδι με την Μπάγερν, ο προπονητής των Μαδριλένων σίγουρα θα κάνει αλλαγές βασικών παικτών για να ξεκουραστούν και γενικότερα δεν θα βιαστεί να βάλει και άλλο γκολ. Αλλά και να βάλει εμείς δεν αξίζει να το ρισκάρουμε. Καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις η αποχή.

  • Καιρικές συνθήκες

Άσχημες καιρικές συνθήκες ισοδυναμούν με άσχημο αγωνιστικό χώρο άρα οι ομάδες δεν θα μπορούν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, άρα και εδώ αποχή.

1.000.000€ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις