Προγνωστικά σνούκερ: Με το Masters οδηγό… 2.25

Προγνωστικά σνούκερ

Πριν συμπληρωθούν τριάντα ημέρες από τον τελικό του Masters, ο Μπάρι Χόκινς και ο Νιλ Ρόμπερτσον θα διεκδικήσουν σήμερα άλλο ένα σημαντικό τρόπαιο.

Λίγοι θα περίμεναν ότι ο τελικός του Players Championship στο σνούκερ θα είχε ως μονομάχους τους δύο φιναλίστ του πρόσφατου Masters. Δεν προκαλεί εντύπωση, βέβαια, ότι ένας εξ αυτών είναι ο Νιλ Ρόμπερτσον, ο αδιαμφισβήτητα πιο φορμαρισμένος παίκτης της φετινής περιόδου.

Αλλά και η παρουσία του Μπάρι Χόκινς δεν συνιστά ιδιαίτερη έκπληξη. Ο 42χρονος Άγγλος άσος υπερίσχυσε στο λιγότερο δυνατό μέρος της «πυραμίδας» του τουρνουά, νικώντας στους δύο πρώτους γύρους τους δύο νέους σταρ της Κίνας (6-3 τον Τζάο, 6-5 τον Γιαν) και στον ημιτελικό τον Ρίκι Γουόλντεν (6-2).

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Ο Αυστραλός είχε εύκολο έργο μόνο στον χθεσινό ημιτελικό απέναντι στον συνεπώνυμό του, Τζίμι Ρόμπερτσον. Το 6-1, βέβαια, είναι λίγο παραπλανητικό, μια και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση. Έκανε αρκετά αβίαστα σφάλματα κι έδωσε ευκαιρίες στον αντίπαλό του σε κάθε frame, που έμειναν αναξιοποίητες. Έχοντας νικήσει, ωστόσο, τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (6-3) και τον Κάιρεν Γουίλσον (6-4), κατεβαίνει στον τελικό ως το απόλυτο φαβορί.

Αναπόφευκτα το μυαλό γυρίζει στον τελικό του Masters. Τότε που ο Χόκινς έδειχνε ικανός για την υπέρβαση, μετά τη νίκη επί του Τζαντ Τραμπ στον ημιτελικό, αλλά παρουσίασε… τις παιδικές του ασθένειες στο τραπέζι. Όπως κι άλλες φορές σε μεγάλους τελικούς, μπλόκαρε ψυχολογικά με την πρώτη «στραβή» στο παιχνίδι.

Ο σημερινός τελικός, βέβαια, θα είναι αρκετά διαφορετικός. Το Players Championship δεν κουβαλά την ίδια ιστορία με το Masters. Ούτε η Aldersley Arena του Γουλβερχάμπτον, έχει την αύρα ενός κατάμεστου Alexandra Palace. Επομένως, είναι πιο πιθανό να δούμε τον Χόκινς ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα επιδράσει στο μυαλό του το 10-4 με το οποίο ηττήθηκε στο Λονδίνο, όταν θα φωτογραφίζεται με τον Ρόμπερτσον μπροστά από το τρόπαιο.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Οι περισσότεροι περιμένουν άνετη νίκη του τελευταίου – η απόδοση της νίκης του δεν ξεπερνά το 1.25! Αυτήν τη φορά δεν θα πάμε κόντρα στον 40χρονο, πλέον, Ρόμπερτσον. Εκτιμάμε, ωστόσο, ότι θα ζοριστεί λίγο παραπάνω. Ο συνδυασμός της νίκης του με έναν καλό αριθμό συνολικών frames (over 15,5) αυξάνει κατά πολύ το προσδοκώμενο κέρδος.

Νικητής θα είναι όποιος φτάσει πρώτος στα 10 frames, στον τελικό που διεξάγεται σε δύο σκέλη (τα οποία αρχίζουν στις 15:00 και στις 21:00).

Μονό
15:00
Χόκινς - Ν. Ρόμπερτσον
Νίκη Ρόμπερτσον και over 15,5 frames
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις