Στοίχημα Champions League: Εβδομάδα Νο.1, βραδιά Νο.2

Στοίχημα Champions League

Στοίχημα Champions League: Ξεχωρίζει στη δεύτερη βραδιά των αστεριών η αναμέτρηση Ιντερ - Λίβερπουλ, φαβορί η Μπάγερν στην Αυστρία.

Βραδιά με ντέρμπι και φαβορί

Οι  αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης και Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσαν τις πρώτες αναμετρήσεις στη φάση των «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σειρά στο στοίχημα Champions League εχουν οι συναντήσεις της Ιντερ με τη Λίβερπουλ, αλλά και της Σάλτσμπουργκ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ζευγάρι με ευδιάκριτο φαβορί.

Φαβορί οι «ρεντς» απέναντι στην Ιντερ, τόσο στην πρώτη αναμέτρηση στο Μιλάνο, όσο και για την πρόκριση. Μπορεί το σετ των αποδόσεων στο πρώτο παιχνίδι να αφήνει μερικά περιθώρια στους Ιταλούς, ωστόσο οι αποδόσεις πρόκρισης είναι αμείλικτες. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία της Λίβερπουλ στη φάση των «8» πληρώνει 1.25, ενώ αυτή της Ιντερ 3.35.

Οσον αφορά λοιπόν στο σετ των αποδόσεων στην αναμέτρηση του Μιλάνο, η Λίβερπουλ είναι το φαβορί σε απόδοση 2.15 από την πλατφόρμα της Novibet. Σε απόδοση 3.50 πλασάρεται η ισοπαλία, ενώ η επικράτηση της Ιντερ βρίσκεται στο 3.35.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, δεν χρειάζεται να γίνει καν αναφορά για τις αποδόσεις πρόκρισης στο στοίχημα Champions League. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν απίθανο να προκριθεί η Σάλτσμπουργκ, γι’ αυτό και το 10άρι στην πρόκρισή της, αλλά και το 1.05 σε αυτή της Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν είναι το φαβορί για τη Bundesliga, έχοντας σαφές προβάδισμα τίτλου. Εχει τα περιθώρια λοιπόν να ασχοληθεί με το Champions League, γι’ αυτό και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού σε απόδοση 4.50 από τη Novibet.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις