Στοίχημα Champions League: Επανεκκίνηση με ντέρμπι και φαβορί

Στοίχημα Champions League

Στοίχημα Champions League: Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης και Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι.

Champions… επανεκκίνηση 

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στα γήπεδα και στις οθόνες εκατομμύριων φιλάθλων – τηλεθεατών. Στην πρώτη «αστεράτη» βραδιά ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το φαβορί του ζευγαριού με την Σπόρτινγκ. Στοίχημα Champions League λοιπόν με αποδόσεις και ειδικά.

Αν μη τι άλλο μεγάλο ζευγάρι. Η ομάδα που «κυνηγάει» διακαώς την κούπα του Champions League απέναντι στην κορυφαία ομάδα του θεσμού. Οριακό φαβορί οι Γάλλοι, τόσο στις αποδόσεις της πρώτης βραδιάς για το στοίχημα Champions League, όσο και στις αποδόσεις πρόκρισης.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος της Παρί στη Γαλλία «πληρώνει» 2.01 στη Novibet, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.75, ενώ η νίκη της Ρεάλ βρίσκεται στο 3.50. Πιο ισορροπημένες οι αποδόσεις πρόκρισης, με την πρόκριση των Γάλλων να βρίσκεται στο 1.80 και αυτή των Ισπανών στον διπλασιασμό.

Παρότι η Παρί θεωρείται, βάσει των αποδόσεων, το φαβορί της αναμέτρησης, οι αποδόσεις στα γκολ είναι διαφορετικές. «Φτωχό» το goal/goal στο 1.55, ενώ το over 2,5 βρίσκεται μόλις στο 1.64. Εάν κάτι έχει αξία στο ζευγάρι είναι το γκολ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνήθιζε να σκοράρει κατά της Ρεάλ όσο αγωνιζόταν στη Βαρκελώνη και τη Μπαρτσελόνα. Στο 2.25 το anytime γκολ του Αργεντινού στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16».

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις