Με την παράδοση στο Φάληρο και τα γκολ στη «Λεωφόρο»

προγνωστικά

Σε δύο επιλογές από την Ελλάδα βρίσκει αξία ο Θάνος Κούρος στα σημερινά προγνωστικά.

Καλησπέρα φίλοι μου κουβανέζοι. Άτυχοι σταθήκαμε χθες στην Τρίπολη  με την δεύτερη μας επιλογή, το goal-goal στη Μαδρίτη, να επιβεβαιώνεται με ευκολία. Πάμε να δούμε και τα σημερινά προγνωστικά, στα οποία θα επιχειρήσουμε το απόλυτο.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά: Δεν ξεφεύγει το ματς στη Λεωφόρο

Εκκίνηση στη «Λεωφόρο», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία. Οι «Πράσινοι» προέρχονται από την εύκολη πρόκριση επί της ΑΣΑ στη Καρδίτσα, ενώ οι Λαμιώτες γνώρισαν ήττα από τον – τότε – τελευταίο Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς και περιμένουμε να εμφανισθούν πιο φρέσκοι στην αναμέτρηση, όμως η αξία του άσου είναι μικρή.
Εκτίμηση: Περιμένω ο Παναθηναϊκός να φτάσουν στην επικράτηση, χωρίς να ανοίγει πολύ το παιχνίδι. Έτσι, θα ποντάρω στα γκολ με όριο και συγκεκριμένα το 2-3 συγκεντρωτικά, σε απόδοση διπλασιασμού στο PameStoixima.

Συνεχίζει το σερί στο Πειραιά

Πάμε και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μεσοβδόμαδα δυσκολεύτηκαν πολύ αλλά πήραν τη πρόκριση με τον Παναιτωλικό, ενώ η «Ένωση» γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση οι Πειραιώτες, την ώρα που η κατάσταση στο «Δικέφαλο» χειροτερεύει συνεχώς, με τον Αργύρη Γιαννίκη μάλλον να μετράει μέρες. Ταυτόχρονα, η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, αφού οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια βαριές ήττες σε αυτό το γήπεδο.
Εκτίμηση: Δεν βλέπω πως η ΑΕΚ μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Με αυτό το σκεπτικό, θα ρίξω κάτι λίγα στον άσο του Ολυμπιακού με χάντικαπ -1 ασιατικό, σε απόδοση 2.47, πάλι στη PameStoixima.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Μονό
15:30
Παναθηναϊκός - Λαμία
2-3 γκολ
2.00
BET: 25 units
Μονό
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1 (-1 Α.Η.)
2.47
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις