Φινάλε… με ρίσκο (ημιχρόνων)

Φινάλε... με ρίσκο (ημιχρόνων)

Χαιρετώ η τη παρέα του koubanezos.gr! Δεν μας έκανε τη χάρη η Βάκερ τη Παρασκευή, θυμήθηκε να παίξει μπάλα στο τελευταίο ημίωρο και χάσαμε τη δυάδα μας. Πάμε παρακάτω, σιγά σιγά τελειώνουν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε θα είμαστε πιο μαζεμένοι στα πονταρίσματα. Όπως θα έχετε καταλάβει οι αποδόσεις που κυνηγάω είναι πάντα πάνω κάτω στο διπλασιασμό, οπότε οι επιλογές μειώνονται σιγά σιγά.

Επειδή όμως πολύ σας ζάλισα, πάμε να δούμε δύο πολύ δυνατές προτάσεις από Αγγλία για κλείσιμο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Τότεναμ. Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, με τη Τότεναμ να κυνηγάει να κλέψει την 6η θέση από τη Γουλβς, που δίνει το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο και βρίσκεται ένα πόντο μπροστά. Μπορεί να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο στην 7η θέση μόνο αν η Τσέλσι κατακτήσει το FA cup. Σε φοβερή κατάσταση η ομάδα του Μουρίνιο, τρέχει αήττητο πέντε αγώνων. Στον αντίποδα η Πάλας δε κάνει ούτε τα βασικά και μετράει πλέον επτά συνεχόμενες ήττες και έχει κατρακυλήσει στη 14η θέση.

Μόνο κίνητρο για τους γηπεδούχους να τελειώσουν τη σεζόν με καλή εμφάνιση. Φαβορί φυσικά η Τότεναμ, θεωρώ πως θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, όπως κάνει το τελευταίο καιρό. Η Πάλας μετράει αρκετές απουσίες ειδικά στην άμυνα, οπότε το να ανοίξει το σκορ από νωρίς το θεωρώ αρκετά πιθανό. Ας βάλουν μωρέ εκεί στο πρώτο δύο τεμάχια να πληρωθούμε..

Συνέχεια με το παιχνίδι Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ονειρική επάνοδος στη Premier για τη Σέφιλντ, που σε κάποια στιγμή στη σεζόν κρατούσε και θέση στη 5αδα και έπαιζε για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν άντεξε στη πίεση και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση, ουσιαστικά αδιάφορη. Από την άλλη η Σαουθάμπτον έκανε μεστή σεζόν και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική εντός έδρας θα μπορούσε και αρκετά ψηλότερα, από τη 12η θέση που βρίσκεται τώρα.

Αμφίρροπο παιχνίδι με δύο ομάδες που έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη τη σεζόν. Αδιάφορες και οι δύο παίζουν για τα πλασαρίσματα, οπότε γιατί να μην ανοιχτούν να παίξουν λίγο μπαλίτσα. Η Σέφιλντ θα κυνηγήσει το γκολ μετά από δύο στείρες αγωνιστικές, ενώ στη Σαουθάμπτον η είδηση έχει να κάνει με το παιχταρά Danny Ings, που κυνηγάει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ για το σύλλογο, από το μακρινό 93-94 που το είχε πετύχει ο εξίσου παιχταράς Mark Le Tissier, με τουλάχιστον 10 γκολ τόσο σε εντός, όσο και σε εκτός έδρας παιχνίδια σε μια αγωνιστική περίοδο. Θεωρώ πως θα έχει ρυθμό το ματς, γιατί όχι να μην ανοίξει και αυτό από νωρίς.

Μονό

18:00 Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.62)

Μονό

18:00 Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις