Σε Ιταλία και Ελλάδα μέχρι 3.50

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές αξίας σε σημεία και γκολ από Ελλάδα και Ιταλία στην σημερινή στήλη του Μακράκη

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Χάσαμε το κέρδος στην προηγούμενη στήλη με δύο γκολ στην εκπνοή των αγώνων. Σήμερα θα δούμε κλασσικά προγνωστικά στοιχήματος σε 3 παιχνίδια, σε Ιταλία και Ελλάδα.

Τζένοα – Σαλερνιτάνα

Σημαντικότατο παιχνίδι στην ουρά της βαθμολογίας. Η Τζένοα, προέρχεται από δύο ισοπαλίες, συνηθισμένο αποτέλεσμα για την ομάδα που έχει με διαφορά τις περισσότερες στο πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατη και μόλις 3η νίκη απέναντι σε ομάδα της Serie A σε όλες τις διοργανώσεις είναι αυτή κόντρα στην σημερινή αντίπαλο για το κύπελλο.  Η Σαλερνιτάνα το πάλεψε αλλά δέχτηκε 2 πέναλτι και μοιράστηκε τους βαθμούς με την Σπέτσια. Τραγική στην έδρα της η Τζένοα με μόλις μία νίκη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο νίκες εκτός. Λανθασμένα για μένα τόσο φαβορί η Τζένοα στις αποδόσεις, βρίσκω αξία στο Χ2 της Σαλερνιτάνα, δίνοντας σαφώς περισσότερες πιθανότητες στην ισοπαλία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά στοιχήματος: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ονειρική ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο. Πλέον, η ομάδα του Λουτσέσκου κινείται σιγά σιγά σε ρυθμούς Ευρώπης. Θέλει μία εύκολη νίκη με τον Ατρόμητο ο «δικέφαλος», έχοντας στο πίσω μέρους του μυαλού του ότι πιθανό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα μειώσει ρεαλιστικά την διαφορά από την κορυφή. Με οδηγό και την εκδίκηση για την ήττα του 1ου γύρου και το γεγονός ότι εκτός έδρας ο Ατρόμητος είναι θλιβερός, θα επιλέξω στα προγνωστικά στοιχήματος την νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το να μην δεχτεί γκολ στο 2.03 της Fonbet.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αταλάντα – Γιουβέντους

Το ντέρμπι της ημέρας. Η Αταλάντα που ξέμεινε από επιθετικούς υπέστη ανατροπή-σοκ από την Φιορεντίνα στο Κύπελλο. Ο Ζαπάτα δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το αποψινό παιχνίδι, κάτι που δυσκολεύει το έργο της ομάδας του Γκασπερίνι που δεν πρέπει να ηττηθεί. Η Γιουβέντους βρήκε την φόρμα και μπει στην τετράδα πάνω από την Αταλάντα. Μία νίκη της θα μικρύνει την απόσταση, ενώ και με την ισοπαλία θα παραμείνει στο κατόπι των «μπεργκαμάσκι». Μία μοιρασιά δεν θα στεναχωρήσει τελείως κανέναν, και θα την αγοράσω στο 3.50 του Pamestoixima.gr

Μονό
16:00
Τζένοα - Σαλερνιτάνα
Χ2
2.00
BET: 15 units
Μονό
17:15
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
1 & no goal
2.03
BET: 15 units
Μονό
21:45
Αταλάντα - Γιουβέντους
Χ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις