Θα κατηφορίσει το «Λουί Ντε»

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Ένα εύκολο μεσημέρι θέλει η φορμαρισμένη Μονακό που υποδέχεται τη Λοριάν. Σε θετικό momentum Κλερμόν και Σεντ Ετιέν.

Προγνωστικά Ligue 1: Με φόρα οι γηπεδούχοι

Ούτε κρύο ούτε ζέστη το σημερινό πρόγραμμα στη Γαλλία. Παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί που δύσκολα κοντράρονται (Μονακό, Λανς, Μαρσέιγ) αλλά και καθαρές «τριπλές» στα ματς των 16.00 (Κλερμόν – Σεντ Ετιέν, Ναντ – Ρεμς, Μπρεστ – Τρουά). Επιχείρηση «ορθή διαλογή» λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1, πάμε να δούμε τί επιλογές βγαίνουν…

Ξεκίνημα από το Πριγκιπάτο όπου η φορμαρισμένη Μονακό υποδέχεται τη Λοριάν. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μονεγάσκοι, όπως επισημάναμε και στη στήλη της προηγούμενης Κυριακής, αποδείχθηκε και στην πράξη με το 2-0 στο ντέρμπι με τη Λιόν αλλά και με την πρόκριση στο κύπελλο την Τρίτη (2-0 απέναντι στην Αμιάν). Η επιθετική φιλοσοφία του Φιλίπ Κλεμάν δείχνει να ταιριάζει γάντι στο ρόστερ της Μονακό με την επίθεσή της να έχει «ρολάρει» (14 γκολ στα έξι παιχνίδια με τον Φιλίπ Κλεμάν στον πάγκο), ενώ αναγεννημένος μοιάζει και ο ηγέτης Μπεν Γεντέρ (5 γκολ και 2 ασσίστ στο διάστημα αυτό). Εντός «Λουί Ντε» η Μονακό τρέχει σερί τεσσάρων νικών (12-1 τα γκολ) ενώ είναι αήττητη από τον μακρινό Σεπτέμβριο (0-2 από Μαρσέιγ, έκτοτε 7-2-0).

Η Λοριάν από την άλλη πέτυχε σημαντική από κάθε άποψη νίκη απέναντι στη Λανς και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί χωρίς τρίποντο από τις 22 Σεπτεμβρίου (1-0 τη Νις, έκτοτε 0-5-10). Δεν έκανε καμιά τρομερή εμφάνιση, περισσότερο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των φιλοξενούμενων ωστόσο στη φάση που βρίσκεται η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ, οι βαθμοί είναι το μόνο που μετράει. Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της (0-4-8) ενώ διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Ligue 1 (29 τέρματα).

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν το ματς σε χαμηλό ρυθμό και να εκμεταλλευτούν τυχόν κενά στην άμυνα των «ερυθρόλευκων». Οι Μονεγάσκοι λόγω και των μεσοβδόμαδων υποχρεώσεων για το κύπελλο ενδεχομένως να μην πιάσουν υψηλούς ρυθμούς από την αρχή του αγώνα. Με αυτά στο μυαλό, έχει αξία ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 σε τιμές διπλασιασμού. Επίσης θα ποντάρουμε και στα εύστοχα σουτ του Μπεν Γεντέρ.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Προγνωστικά Ligue 1: Λεπτές ισορροπίες

Πιο αμφίρροπα τα ματς που αρχίζουν στις 16.00. Κλερμόν και Σεντ Ετιέν έρχονται ανεβασμένες στο μεταξύ τους. Η μεν Κλερμόν μετά το 2-1 με ανατροπή απέναντι στη Ρεν πήρε σπουδαίο διπλό στη Νίκαια (0-1) και ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη. Μια απ’ τα ίδια και για τη Σεντ Ετιέν που μετά το 0-1 στην Ανζέ, επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Μονπελιέ (και μάλιστα με ανατροπή) και έδειξε αποφασισμένη να το «παλέψει» (στο -2 πλέον από τη 17η θέση). Ποιοτικά αμφότερες έχουν τις μονάδες να βρουν γκολ (Μπάγιο, Ρασάνι, Καζρί, Αμουμά) ενώ άκρως θεαματικό ήταν και το μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου (3-2 με την Κλερμόν να προηγείται με 0-2 στο 64′ και τη Σεντ Ετιέν να κάνει την ολική ανατροπή στο 92′ και 94′).

Εξίσου δύσκολη στην ανάγνωση είναι και η αναμέτρηση Μπρεστ – Τρουά. Οι «πειρατές» παρουσιάζουν αρκετά «σκαμπανεβάσματα» τελευταία ενώ έχουν κερδίσει μόνο τη Λιλ (2-0) στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ανταγωνιστική από την άλλη Τρουά η οποία χάνει μεν οριακά ωστόσο δυσκολεύεται εξίσου στο να κερδίσει παιχνίδια (ένα τρίποντο στα 7 τελευταία). Από τα ματς που μας «τραβάνε» προς το «Χ», εμείς θα επιλέξουμε και εδώ το αμφίτερμα (7 σε 8 ματς στο «Φρανσίς Λε Μπλε») το οποίο θα κάνουμε δυάδα με το αντίστοιχο της Κλερμόν. Από κοντά και οι κάρτες στο ματς καθώς ο διαιτητής Φλορέν Μπατά έχει μια ιδιαίτερη… συμπάθεια προς τα εκεί.

Καθαρή «τριπλή» στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 και το Ναντ – Ρεμς. Ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, ελαφρύ πλεονέκτημα υπέρ της Ρεμς το γεγονός πως η Ναντ κουβαλά έξτρα κόπωση λόγω κυπέλλου (2-0 την Τετάρτη απέναντι στη Μπαστιά). Δεν θα μπλέξουμε με σημεία, αξίζει μια «ψιλή» στο να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι. Επιπλέον θα ποντάρουμε και σε ένα εύστοχο σουτ του φορ της Ρεμς Εκιτίκε, σε δυάδα με αυτό του Μπεν Γεντέρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
14:00
Μονακό - Λοριάν
1 & under 3,5
2.05
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
14:00
Μονακό - Λοριάν
Μπεν Γεντέρ 2+ σουτ εντός εστίας
2.30
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.68
14:00
Μονακό - Λοριάν
Μπεν Γεντέρ 2+ σουτ εντός εστίας
2.30
16:00
Ναντ - Ρεμς
Εκιτίκε 1+ σουτ εντός εστίας
1.60
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.44
16:00
Κλερμόν - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
1.82
16:00
Μπρεστ - Τρουά
Goal/goal
1.89
BET: 40 units
Combo
16:00
Μπρεστ - Τρουά
Over 1,5 γκολ & over 3,5 κάρτες
2.15
BET: 40 units
Ειδικά
16:00
Ναντ - Ρεμς
Anytime score: 0-1
2.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις