Ο θάνατος σου, η ζωή μου

Ο θάνατος σου, η ζωή μου

Αναμετρήσεις με βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα στην Serie A και ο La Bandiera στα προγνωστικά Ιταλίας έχει combo σε αξιόλογες αποδόσεις.

Συνεχίζεται η δράση στην Serie A και στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας παίζει μεγάλο ρόλο το κίνητρο.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Τζένοα – Σαλερνιτάνα

Ο θάνατος σου, η ζωή μου Η Τζένοα έχει κάνει σημαντική πρόοδο, με την πρόσληψη του Μπλέσιν, κυρίως στην άμυνα. Εξάποντο είναι το σημερινό ματς, καθώς σε περίπτωση νίκης αποκτά μία απόσταση ασφαλείας από την ουραγό και κλείνει την απόσταση για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αμυντικά είναι εξαιρετική, όμως έχει θέμα στο γκολ και εκεί θα κριθούν όλα.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου Η Σαλενριτάνα προχώρησε σε πολλές μεταγραφές και άλλαξε μεγάλο μέρος της βασική ενδεκάδας. Έδειξε καλύτερη εικόνα, όμως και πάλι δεν έπεισε. Ίσως σήμερα να είναι η τελευταία ευκαιρία της. Μεγάλη πηγή κινδύνου οι στημένες φάσεις και θα τις ψάξει στο παιχνίδι. Αμυντικά έχει κενά, διότι επιτρέπει εύκολα στον αντίπαλο να πατήσει περιοχή.

 Σασουόλο – Ρόμα

Ο θάνατος σου, η ζωή μου Η Σασουόλο πηγαίνει στην αναμέτρηση με δύο σημαντικές απουσίες στην επίθεση (Ρασπαντόρι, Σκαμάκα). Έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές και ψάχνει αντίδραση. Βαθμολογικά δεν κυνηγάει κάτι, ίσως μόνο την δεκάδα να έχει σαν άτυπο στόχο. Επιθετικά είναι πάντα επικίνδυνη και αμυντικά πάντα αδύναμη.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου Η Ρόμα βρίσκεται σε κρίση μετά τον αποκλεισμό, καθώς στα αποδυτήρια επικρατεί η αμφισβήτηση. Θέλει την νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της εξάδας, αλλά και για να πάρει ψυχολογία. Η απουσία του Ζανιόλο είναι σημαντική, όμως θα ανοίξει χώρους για παίκτες που θέλουν να δείξουν. Γενικότερα οι παίκτες της Ρόμα έχουν ανάγκη από καλές εμφανίσεις, διότι κανείς δεν είναι σίγουρος για την νέα χρονιά.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
16:00
Τζένοα - Σαλερνιτάνα
1Χ & under 2,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
19:00
Σασουόλο - Ρόμα
X2 & goal/goal
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις