Μισή ντουζίνα επιλογές στο «Νησί»

προγνωστικά

Προγνωστικά και από τις τέσσερις πρώτες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου θα βρείτε στην στήλη Σαββάτου του Βασίλη Βασιλείου.

Επιτέλους Σάββατο με μπόλικη δράση στο «Νησί». Premier League, Championship, League One & Two, όλες έχουν γεμάτο πρόγραμμα με σχεδόν 40 αναμετρήσεις σήμερα, από τις οποίες ξεχώρισα έξι για τα προγνωστικά μου.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά Premier League: «Καίγεται» η Γουότφορντ – Σκανδαλώδες το παρελθόν Λάμπαρντ & Μπιέλσα

Αναζητείται… ελπίς στην Γουότφορντ, με την έλευση του γερόλυκου Ρόι Χόντγκσον να μην αρκεί φυσικά για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ωστόσο, στο μεσοβδόμαδο με την Γουέστ Χαμ έδειξε σημάδια αμυντικής βελτίωσης. Είναι ένα σημείο που πονάει η ομάδα και ίσως αυτό αλλάξει προς το καλύτερο τα αποτελέσματά της, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες (0-2-8). Είναι ευκαιρία για τις «σφήκες» σήμερα να τονώσουν το ηθικό τους απέναντι στην Μπράιτον, η οποία ναι μεν είναι πολύ συμπαγής ομάδα και αήττητη για 6 σερί (2-4-0), αλλά στα περισσότερα εκτός έδρας γλιτώνει την ήττα με γκολ στο φινάλε. Έχει αξία εδώ η κόντρα του φαβορί, αφού κάποια στιγμή θα σταματήσει η τύχη των «γλάρων».

Την ίδια ώρα στο Μερσεϊσάιντ έχουμε αναμέτρηση με σκανδαλώδες παρελθόν. Ο τεχνικός της Εβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, έχει κόντρα με τον προπονητή της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, λόγω του σκανδάλου κατασκοπίας τον Ιανουάριο του 2019 από τα «παγώνια» στο προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι, όπου ήταν τεχνικός ο Άγγλος. Στα της αναμέτρησης τώρα, η Έβερτον θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί της στο πρωτάθλημα, με μόλις μια νίκη σε 15 ματς (1-3-11). Η σημερινή αναμέτρηση με την Λιντς θα έλεγε κανείς ότι έχει άρωμα ντέρμπι παραμονής, αφού αμφότερες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα την ζώνη του υποβιβασμού. Τα «παγώνια» βέβαια δέχονται γκολ με το τσουβάλι και ο Μπιέλσα δείχνει ότι δε μπορεί να κάνει πολλά για αυτό. Ενδεικτικό ότι έχουν δεχθεί 23 γκολ στα πιο πρόσφατα οκτώ! Δυστυχώς όσο κι αν πιστεύω ότι τα «ζαχαρωτά» θα επιστρέψουν στις νίκες σήμερα, η απόδοση του άσου δε με καλύπτει. Θα προτιμήσω την επιλογή του γκολ στο διάστημα 45-60’, καθώς αποτελεί το χειρότερο τέταρτο της Λιντς στο πρωτάθλημα φέτος με 15 γκολ παθητικό από τα 43 συνολικά (ήτοι το 35%).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Championship: Γκολ σε «Ριβερσάιντ» και «KCOM»

Από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία ξεχωρίζω δύο αναμετρήσεις που θεωρώ ότι θα έχουν γκολ. Στο «Ριβερσάιντ», όπου η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Ντέρμπι και στο «KCOM», όπου η Χαλ υποδέχεται την Φούλαμ. Η «Μπόρο» πρόκειται για μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, ενώ μετρά έξι σερί εντός έδρας νίκες. Τα «κριάρια» από την άλλη θέλουν να πετύχουν το θαύμα και να παραμείνουν στην κατηγορία, όμως ο σημερινός αγώνας θα είναι δύσκολος και σε μια έδρα που δεν έχουν καλή παράδοση. Από τις ορέξεις των γηπεδούχων θα κριθεί η έκταση του σκορ και πιστεύω θα είναι πάνω από 2,5 τα γκολ.

Στην έτερη αναμέτρηση, κοντράρονται η ομάδα με τα λιγότερα over στην κατηγορία (Χαλ, 8 σε 30 αγώνες) με εκείνη που έχει τα τρίτα περισσότερα (Φούλαμ, 17 σε 29 αγώνες). Φυσικά μεγάλο φαβορί εδώ είναι οι φιλοξενούμενοι και από το δικό τους ρυθμό θα εξαρτηθεί το σκορ. Στα τελευταία έξι μετρά πέντε over 2,5 και θεωρώ πως η άμυνα της Χαλ προσφέρεται για πολλά γκολ. Και αν οι Λονδρέζοι βρουν κενούς χώρους κάνουν… πάρτι. Ενδεικτικά έχουν πετύχει εφτά στις έδρες των Μπλακμπερν και Ρέντινγκ, πέντε στις Χάντερσφιλντ και τέσσερα σε αυτές των Νότιγχαμ και Μπέρμπιγχαμ.

Προγνωστικά League One & Two: Με τα γκολ στην Οξφόρδη – Αποδόση που προκαλεί για Τρανμίρ

Μια αναμέτρηση θα με απασχολήσει από την League One και πρόκειται για το Όξφορντ – Μπόλτον. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έμειναν χωρίς γκολ μεσοβδόμαδα στην έδρα της Άγκρινγκτον, αλλά εντός σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ παράλληλα ξεχνούν πολλές φορές να αμυνθούν. Η Μπόλτον βρίσκεται σε ανοδική φάση και σίγουρα δε θα κλειστεί πίσω περιμένοντας τον αντίπαλο. Θα βρει γκολ και μπορεί ακόμα και να κλέψει τη νίκη. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες μπορούν να βγάλουν ένα άνετο over 2,5 και από την στιγμή που προσφέρεται κοντά στο 1.80 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Τέλος, θα κλείσω με προγνωστικά από League Two, εκεί όπου η Τρανμίρ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γουόλσολ. Μια Γουόλσολ που μεσοβδόμαδα γνώρισε την 7η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την ουραγό Σκάνθορπ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Οι Ρόβερς από την άλλη παραμένουν σταθερά στην 2η θέση και την απευθείας άνοδο, ενώ είναι αήττητοι εκτός έδρας εδώ και έξι ματς στο πρωτάθλημα (3-3-0). Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη απορία γιατί το διπλό προσφέρεται σαν αουτσάιντερ. Δεν πιστεύω πως μέσα σε τρεις ημέρες η Γουόλσολ μπορεί να μεταμορφωθεί. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 2.50 στο PameStoixima.gr!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
17:00
Γουότφορντ - Μπράιτον
1 dnb
2.63
BET: 6 units
Μονό
17:00
Έβερτον - Λιντς
Γκολ στο 46-60'
2.40
BET: 5 units
Μονό
17:00
Μίντλεσμπρο - Ντέρμπι
Over 2,5
2.22
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 3.43
17:00
Χαλ - Φούλαμ
Over 2,5
1.96
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Μπόλτον
Over 2,5
1.75
BET: 6 units
Μονό
17:00
Γουόλσολ - Τρανμίρ
2
2.50
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις