Διπλές ευκαιρίες για το… 72.66

Διπλές ευκαιρίες για το... 72.66

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Μια από τις τελευταίες δυνατές, στοιχηματικά, Κυριακές σήμερα και θα το εκμεταλλευτούμε. Ξεκινάω με την αγαπημένη μου Γουλβς. Με έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος, σε μεγάλες αποδόσεις και μπορεί να το ξανακάνει σήμερα. Της αξίζει και με το παραπάνω να βγει ξανά Ευρώπη και για να το πετύχει πρέπει να νικήσει την Τσέλσι. Η οποία Τσέλσι, χρειάζεται κι αυτή τη νίκη για να σιγουρέψει την έξοδο της στο Champions League.

Έχει όμως επιβαρυνθεί με δύο αγώνες περισσότερους, σε σχέση με τους «λύκους», το τελευταίο διάστημα, λόγω Κυπέλλου. Αυτό θα παίξει σίγουρα το ρόλο του όσο κυλάει το παιχνίδι και η πολύ σκληρή και οργανωμένη τακτικά Γουλβς, μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Ποντένσε και Χιμένες είναι σε τοπ φόρμα και μπορούν να βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην άμυνα των Λονδρέζων, που δέχτηκε πέντε τέρματα τη Τετάρτη και γενικά δεν είναι πάντα αξιόπιστη.

Με Αγγλία θα συνεχίσω και τα play offs της Championship, που αναμένονται συγκλονιστικά, όπως πάντα, και θα κριθούν λογικά στις λεπτομέρειες. Η Σουόνσι μπαίνει με την καλύτερη ψυχολογία από όλες τις ομάδες, λόγω της απίθανης πρόκρισης που πέτυχε τη τελευταία αγωνιστική. Η Μπρέντφορντ όμως είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Ίσως η πιο δυνατή από τις τέσσερις που συμμετέχουν στη διαδικασία. Όπως και να έχει, η επίθεση και των δύο αντιπάλων πετάει φωτιές και οποιαδήποτε απόδοση πάνω από 2.00, στο over 2,5, είναι δώρο.

Κατά τα άλλα, είπαμε ότι η Serie A έχει αλλάξει τελευταία και τα παιχνίδια πηγαίνουν συχνά στο over. Σήμερα όμως έχω την αίσθηση ότι οι Ιταλοί θα θυμηθούν τις παλιές τους συνήθειες και θα σημειωθούν πολλές ισοπαλίες. Υποψήφια για Χ, τα παιχνίδια της Φιορεντίνα, της Ουντινέζε, της Λάτσιο και της Γιουβέντους. Θα πάω σε ένα σύστημα με καλύψεις.

Μονό

18:00 Τσέλσι – Γουλβς: 2 (4.20)

Μονό

20:30 Σουόνσι – Μπρέντφορντ: Οver 2,5 (2.14)

Σύστημα 3-4-5 (απόδοση πεντάδας 72.66)

18:00 Τσέλσι – Γουλβς: Χ2 (1.95)

20:30 Σουόνσι – Μπρέντφορντ: Οver 2,5 (2.14)

20:30 Βερόνα – Λάτσιο: 1Χ (1.79)

20:30 Ρόμα – Φιορεντίvα: Χ2 (2.42)

22:45 Γιουβέντους – Σαμπντόρια: Χ2 (4.02)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις