Κρας τεστ στόχων

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - ματ υψηλών απαιτήσεων σε La liga και La Liga2 που κρίνουν τους στόχους των ομάδων και μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον, βαθμολογικό και όχι μόνο έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα οπότε χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε τι έχει το μενού από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Σωτηρία vs Ευρώπης

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση Κάντιθ – Θέλτα. Μια Κάντιθ που παλεύει όσο μπορεί για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενάντια σε μια Θέλτα που θέλει να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Δύσκολοι και οι στόχοι των δύο αλλά θα τα παλέψουν μέχρι τέλους. Σε καλύτερη κατάσταση η Θέλτα θα μπει η νίκη της στης επιλογές μου, πιστεύω ότι θα σκοράρει και παραπάνω από μια φορά.

Το ντέρμπι

Το ντέρμπι της ημέρας αναμφίβολα είναι η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Βιγιαρεάλ που παλεύει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, έχοντας μισή ντουζίνα ομάδες να την καταδιώκουν. Και τώρα αντιμετωπίζει την Ρεάλ σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα. Μια Ρεάλ που έχει μια αλλά καλή απουσία, του επιθετικού Μπενζεμά, και φαίνεται ότι έχει χάσει εσχάτως την αμυντική συνοχή της. Με εξαίρεση τον αγώνα του πρώτου γύρου που τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα, οι αναμετρήσεις τους έχουν συνήθως γκολ και μεγάλα σκορ, οπότε εκεί θα γίνει και το ποντάρισμα μας.

Κόντρα στην απογοήτευση

Συνέχεια με τον αγώνα Ράγιο Βαγιεκάνο – Οσασούνα. Η Ράγιο είχε ρίξει μεγάλη σημασία στο κύπελλο και είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, που είναι αρκετά καλά από βαθμολογική άποψη. Μετά τον αποκλεισμό της από την Μπέτις, πρέπει να ξαναμπεί στην σειρά της και να δει την θέλει. Εκτός από την άνετη παραμονή, έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Κόντρα στην Οσασούνα δεν θα έχει εύκολο έργο όμως. Παίζει δυνατά και παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αν και στο τελευταίο της χρειάστηκε και την συνδρομή της τύχη, καθώς η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, 0-0 με Σεβίλλη. Ματς που περιμένω να έχει λίγα γκολ, με πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μίνι ντέρμπι

Η ημέρα κλείνει με το μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Χετάφε. Φαβορί η Ατλέτικο, που έρχεται όμως από ήττα στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, απέναντι σε μια ανεβασμένη Χετάφε. Αποφεύγω τον χαμηλό άσο και ρισκάρω στο goal/goal.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga2

Και στα σαλόνια της δεύτερης κατηγορίας έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που με κέντρισαν το ενδιαφέρον. Στην αναμέτρηση Μιραντές – Σπόρτινγκ Χιχόν, λάθος φαβορί οι γηπεδούχοι. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα νίκησαν μόνο την ντεφορμέ Μάλαγα, ενώ η Χιχόν έχει ναι μεν δύο κολλητές ήττες, αλλά απέναντι στον πρώτο και στον τρίτο της βαθμολογίας, ενώ γενικός χάνει δύσκολα. Στήριξη στους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο dnb. Τέλος θα στηρίξω για άλλη μια φορά την Αλμερία στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Μάλαγα, πρώτον γιατί η Μάλαγα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι η Αλμερία συνήλθε από τον κακό Ιανουάριο και θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ανοίχτηκα λίγο περισσότερο από ότι συνήθως αλλά μου έκαναν κλικ οι αγώνες και οι αποδόσεις βοηθάνε. Αυτά για σήμερα  από τα προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Κάντιθ - Θέλτα
2
2.05
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μιραντές - Σπόρτινγκ Χιχόν
2 dnb
2.10
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ράγιο Βαγιεκάνο - Οσασούνα
Χ
3.25
BET: 5 units
Μονό
21:30
Μάλαγα - Αλμερία
2
2.08
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε
Goal/goal
2.84
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις