Όσο ζει, ελπίζει για το θαύμα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά τα ταμεία της Πέμπτης ,ο Παναγιώτης Δογαντζής συνεχίζει ακάθεκτος με προτάσεις από τη BBL.

Καλημέρα σε όλους. Τα ταμεία της Πέμπτης μας άνοιξαν την όρεξη και σήμερα θα πάμε με προγνωστικά μπάσκετ στη BBL.

Γκέτινγκεν vs Ουλμ 

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Γκέτινγκεν με αποτέλεσμα το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της να είναι πριν 20 μέρες. Τότε είχε ηττηθεί πολύ εύκολα από τη Μιτελντόιτσερ με 83-93. Ο Καμάρ Μπάλντουιν και τότε ήταν πρώτος σκόρερ της με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Ουλμ έχει έξι σερί νίκες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Μπάγερν. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε εύκολα την Όλντενμπουργκ με 86-78. Στα πλαίσια του Eurocup ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσεντεβίτα/Ολίμπια με 96-104. Εκπληκτικοί, αλλά μόνοι, οι Μπλόσομγκέιμ και Κριστόν με 29 και 28 πόντους αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Εκτίμηση: Τελευταία ήττα της Ουλμ ήταν από τη Γκέτινγκεν με 86-88. Οι γηπεδούχοι έκαναν φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν και κατά 99% έχουν σωθεί. Έδιωξαν πριν 2 μήνες τους καλύτερους ξένους της και η διοίκηση ενημέρωσε πως δεν θα γίνουν προσθήκες και τα κενά θα καλυφθούν από πιτσιρικάδες. Η Ουλμ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με 9-1. Αυτά και σε συνδυασμό με το ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της Γκέτινγκεν μετά την καραντίνα μας οδηγούν στο συμπέρασμα να εμπιστευτούμε την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς. 

ΥΓ1: Λογικά η Μπάμπεργκ θα κερδίσει σχετικά εύκολα στο Γκίσεν την ομώνυμη ομάδα, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται και αυτοί από κρούσματα κορωνοϊού. Εδώ θα ασχοληθώ με το over 9,5 πόντοι του Τ.Τζ Γουίλιαμς της Γκίσεν. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ παίρνει πολλές προσπάθειες (πολλές φορές τραβηγμένες). Ο μέσος όρος του είναι 10.6 πόντοι ανά αγώνα. Οπότε βρίσκουμε αξία εδώ.

ΥΓ2: Η επόμενη και τελευταία επιλογή μου είναι οι over 9,5 πόντοι του Μασενατ στην αναμέτρηση της Κέμνιτζ με τη Λούντβιγκσμπουργκ. Η θέση ένα πληγώνει φέτος την Λόυντβιγκσμπουργκ και ο πολύπειρος Μάσενατ μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μία αναμέτρηση που οι επιθέσεις ξεκινούν από αυτόν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:00
Γκέτινγκεν - Ουλμ
2 (-4,5)
1.87
BET: 22 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
19:00
Γκέτιννγκεν - Ουλμ
2
1.40
21:30
Γκίσεν - Μπάμπεργκ
2
1.55
BET: 9 units
Δυάδα απόδοσης 3.74
21:30
Κέμνιτζ - Λούντβιγκσμπουργκ
Φ. Μάσσενατ over 9,5 πόντοι
2.08
21:30
Γκίσεν - Μπάμπεργκ
Τ. Τζ. Γουίλιαμς over 9,5 πόντοι
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις