«Χωλαίνει» στα εκτός η Μάιντζ

Προγνωστικά

Προγνωστικά με μονά και δυάδες σε όλη την Ευρώπη έχει ο Φώτης Μερτζανίδης, ενώ ρίχνει και μια ζαριά στη μακρινή Ινδία.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μετά από καιρό μπαίνουμε στην κανονικότητα με ματς από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Σήμερα θα έχουμε προγνωστικά από Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία ενώ θα ρίξουμε και μία ψιλή στην περσινή φιναλίστ της Ινδίας. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με το ματς της Φράιμπουργκ, η οποία υποδέχεται στην έδρα της την Μάιντζ. Σχετικά τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες ενώ η πρώτη κυνηγάει και θέση που οδηγεί στο Champions League. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, αφού δείχνουν να είναι δυνατοί εντός, σε αντίθεση με την Μάιντζ η οποία έχει την δεύτερη χειρότερη ομάδα στα εκτός.
  • Συνεχίζουμε με Γερμανία αλλά μία κατηγορία πιο κάτω, με το παιχνίδι μεταξύ της Ρέγκενσμπουργκ με την Πάουλι. Πιστεύω πως αυτό το ματς είναι ξεκάθαρη η επιλογή του αμφιτέρματος, αφού και οι δύο ομάδες στηρίζονται στην επίθεση τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν και αμυντικά προβλήματα.
  • Τρομερή χρονιά μπορεί να μην κάνει, αφού έχει στραβοπατήσει, αρκετά αλλά η Μπενφίκα συνεχίζει να προσφέρει θέαμα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το έχει πληρώσει ακριβά. Έρχεται από δύο ήττες στα εντός, άρα περιμένω αντίδραση και ξέσπασμα.
  • Στην γειτονική Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Τορίνο, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Βενέτσια. Σε χαμηλές «πτήσεις» η νίκη των γηπεδούχων, αν και την βλέπω δεν αξίζει το ρίσκο. Αξίζει όμως να βρει δίχτυα ο εμβληματικός της αρχηγός, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό, Αντρέα Μπελότι.
  • Στην Αγγλία και με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι θα ασχοληθούμε, αφού διαθέτει τρομερή διαφορά σε όλους τους τομείς από την σημερινή αντίπαλό της, τη  Νόριτς. Δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις για το ρόστερ του Πεπ, ποντάρουμε στα γκολ των φιλοξενούμενων.
  • Τέλος με την Μοχούν Μπάγκαν, η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος, αφού η περσινή πρωταθλήτρια φαίνεται να τα βρίσκει σκούρα μέχρι στιγμής. Ινδικό πρωτάθλημα, αρκετά γκολ υπάρχουν και κάτι τέτοιο ελπίζω να δούμε και σήμερα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αφού θα αντιμετωπίσουν τους ουραγούς του πρωταθλήματος. Πάμε με τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
16:00
Μοχούν Μπάγκαν - Νορθ Ιστ Γιουνάιντετ
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.44
16:30
Φράιμπουργκ - Μάιντζ
1 dnb
1.60
21:30
Ρέγκενσμπουργκ - Πάουλι
Goal/goal
1.53
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.85
19:30
Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι over 2.5 γκολ
1.75
20:00
Μπενφίκα - Σάντα Κλάρα
Μπενφίκα over 2 γκολ
1.63
BET: 15 units
Ειδικό
21:45
Τορίνο - Βενέτσια
Γκολ Μπελότι
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις