Από τα «ζαχαρωτά» στις «μαυρόγατες»

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε τρία παιχνίδια ρίχνει τα βέλη του ο Αργυρόπουλος πηγαίνοντας με το κίνητρο και την ανάγκη για νίκη.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Σήμερα Σάββατο με αρκετά παιχνίδια στην Αγγλία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μου.

Προγνωστικά: Θέλει την νίκη για να αναπνεύσει

Η Έβερτον υποδέχεται την Λιντς στο «Γκούντισον Παρκ». Παρά την έλευση του Φρανκ Λάμπαρτ, τα «ζαχαρωτά» δεν πατάνε καλά. Βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αγνοούν την νίκη εδώ και έξι παιχνίδια. Απόψε κόντρα στην Λίντς, η οποία εκτός έδρας έχει δεχτεί 26 γκολ και γενικά δεν γνωρίζει την έννοια της άμυνας, πιστεύω έχει τύχη.

Η Έβερτον έχει χάσει μόνο μία από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της στην Premier League με τη Λιντς (4 νίκες , 3 ισοπαλίες) . Θα επιλέξω τον άσο στο 2.35 στην Novibet.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Στο κυνήγι η Μπόρνμουθ

Mία κατηγορία κάτω. Στην Championsip, Μπλάκπουλ – Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την τρομερή και πρωτοπόρο Φούλαμ στην 1η θέση. Μόλις έξι οι βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες. Σήμερα κόντρα στην αήττητη για τέσσερα παιχνίδια Μπλάκπουλ , έχοντας μάλιστα 4/5 νίκες εντός έδρας, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αλλά εάν ψάχνεις άνοδο, αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις.

Θα επιλέξω το διπλό στο 1.95 κρίνοντας από την ποιότητα αλλά και το κίνητρο των δύο ομάδων. Ελπίζω ο επιθετικός της Μπόρνμουθ Σολάνκε (19 γκολ, 3 ασίστ) να με δικαιώσει.

Επειγόντως την νίκη η Σάντερλαντ

Ακόμα μια κατηγορία κάτω στην League 1. Η Σάντερλαντ ταξιδεύει στον Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Γουίμπλεντον. Αγνώριστες οι «μαυρόγατες» που έχουν τρείς συνεχόμενες ήττες, έχοντας υποχωρήσει στην 4η θέση. Βέβαια η Σάντερλαντ σε αυτά τα τρία παιχνίδια ήταν χωρίς προπονητή. Κοντά σε συμφωνία με τον Άλεξ Νέιλ, ο οποίος ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι.

Η Γουίμπλεντον έχει 11 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Δεν νομίζω πως θα την αναστήσει και αυτήν η Σάντερλαντ , και ελπίζω να φύγει με το διπλό, το οποίο είναι μονόδρομος εφόσον θέλει την άνοδο. Αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο έμπειρος Άγγλος φορ Ζερμέν Ντεφόε. Το διπλό στο 2.20 έχει αξία.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
17:00
Έβερτον - Λίντς
1
2.35
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπλάκπουλ - Μπόρνμουθ
2
1.95
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπλάκπουλ - Μπόρνμουθ
Aυτογκολ στο ματς
13.00
BET: 3 units
Μονό
17:00
Γουίμπλεντον - Σάντερλαντ
2
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις