Κλωτσάνε οι Ισπανοί για το 1.85

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο SuperMario απλώνει δίχτυα στην Ισπανία για διπλό ταμείο με προγνωστικά φάουλ και γκολ.

Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα Σάββατο συνεχίζουμε με προγνωστικά στοιχήματος από τη χερσόνησο της Ισπανίας.

Προγνωστικά: Χαμηλό όριο σημαντικό παιχνίδι!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και νομίζω ότι το θα έχουμε αρκετά φάουλ. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13,39 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο πάνω από 10. Ο Σάντσεζ που σφυρίζει έχει μέσο όρο 27,08. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους για αυτό και πιστεύω ότι θα έχει φάουλ. Η Βιγιαρεάλ είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θέλει να παραμείνει. Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διατηρήσει την απόσταση της από τους διώκτες στη μάχη του τίτλου. Over 24,5 φάουλ στο 1.85.

Σκορ και θέαμα!

Λίγο αργότερα, στις 19:30 η Ράγιο Βαγιεκάνο αντιμετωπίζει την Οσασούνα. Οι δύο ομάδες έχουν σωθεί ή αυτό θα γίνει αρκετά εύκολα τις επόμενες αγωνιστικές. Μάλιστα, ίσως κάποια από τις 2 να παλέψει για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρώ ότι θα έχει γκολ και θέαμα και θα ποντάρω στο εξαιρετικό 1.75 να υπάρχουν πάνω από 2 γκολ ή να επιτευχθεί κάποιο γκολ και από τις δύο ομάδες.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:15
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 24,5 φάουλ
1.85
BET: 25 units
Mονό
19:30
Ράγιο Βαγιεκάνο - Οσασούνα
Goal/goal ή over 2,5 goal
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις