Θέλει τη ρεβάνς η Λιόν

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει απάντηση στο 3-2 του πρώτου γύρου η Λιόν που υποδέχεται την πιο «κουρασμένη» Νις. Με τα γκολ στο «Αμπέ Ντεσάμπ».

Προγνωστικά στοιχήματος: «Πάνοπλη» η Λιόν

Αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σαββατιάτικο πρόγραμμα όπου ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι Λιόν – Νις. Δεν λείπει βέβαια και η αγαπημένη Ligue 2 από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με ματς που «φωνάζουν» για γκολ αλλά και άλλα που σηκώνουν «κόντρα». Χωρίς πολλά πολλά, πάμε στο ψητό…

Ντέρμπι έχουμε λοιπόν στο «Γκρουπάμα» ανάμεσα σε Λιόν και Νις. Από ήττα που έβαλε τέλος στο αήττητο 7 αγώνων (2-0 από Μονακό, 3-4-0 πριν) προέρχεται η Λιόν που είδε τη διαφορά από την 5η θέση να φτάνει τους τρεις βαθμούς. Ελαφρυντικό για τους «λιονέ» οι σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και Copa Africa. Δυνατή εντός έδρας, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (1-2 από Ρεμς, 6-5-1 συνολικά) ενώ έχουν καταγραφεί 10/12 goal/goal. Επιστρέφει ο κομβικός Τόκο Εκάμπι ενώ έκαναν το ντεμπούτο τους οι νεοφερμένοι Ντομπελέ και Φεβρ.

Θρίαμβος για τη Νις στο μεσοβδόμαδο «ντέρμπι της Κυανής Ακτής» καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 απέναντι στη Μαρσέιγ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου (θα αντιμετωπίσει τις Βερσαλλίες). Στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από την Κλερμόν (0-1), βάζοντας τέλος στο νικηφόρo σερί 5 αγώνων που την ανέβασe στη 2η θέση της Ligue 1. Πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, κέρδισε στις πέντε από τις έξι τελευταίες εξορμήσεις της (5-1-0), τελευταία ήττα στις 17 Οκτωβρίου στην Τρουά (1-0). Εξαιρετική εμφάνιση την Τετάρτη από τους Κλάιφερτ (2 γκολ και ασσίστ) και Ντελόρ (2 ασσίστ και γκολ).

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Πλούσια σε γκολ η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, από πέντε γκολ έχουν σημειωθεί στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους (3-2 στον παιχνίδι του πρώτου γύρου, 2-3 στο περσινό στο «Γκρουπάμα» και 1-4 πέρυσι στη Νίκαια).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μπενουά Μιγιό, ο οποίος είχε σφυρίξει και το περσινό 2-3 στο «Γκρουπάμα».

Ενισχυμένη με τις επιστροφές και πιο ξεκούραστη η Λιόν κάτι που λογικά θα φανεί κυρίως στο δεύτερο μέρος. Έξτρα κίνητρο για τους γηπεδούχους το ματς του πρώτου γύρου στο οποίο δέχθηκαν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (από 0-2). Θα πάμε λοιπόν σε ένα combo ως πρώτη επιλογή ενώ θα ποντάρουμε και στο φαινομενικά χαμηλό line στα φάουλ των γηπεδούχων, οι οποίοι αγγίζουν τα 11 ανά αγώνα εντός.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ligue 2

Αρχής γενομένης από το Οσέρ – Νανσί. Ματς ανάμεσα στη δεύτερη καλύτερη επίθεση (35 τέρματα) και τη χειρότερη άμυνα της Ligue 2 (45 γκολ παθητικό). Τρέχουν αρνητικά σερί αμφότερες (3 χωρίς νίκη η Οσέρ, 4 η Νανσί) και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν, ιδίως τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο (-9 από τη 17η θέση).

Ευνοϊκή και η πρόσφατη παράδοση των δύο καθώς πολλά γκολ σημειώθηκαν τόσο στο περσινό στο «Αμπέ Ντεσάμπ» (3-2) όσο και στο φετινό του πρώτου γύρου (1-4). Το over σε τιμές διπλασιασμού έχει μεγάλη αξία στα μάτια μου και δεν θα αγνοηθεί.

Εξίσου ικανοποιητικές κρίνονται και οι τιμές στο αμφίτερμα του Δουνκέρκη – Ροντέ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό (0-1 στη Νιμ) ωστόσο έχουν ακόμα δρόμο να καλύψουν για να βγουν εκτός ζώνης υποβιβασμού (στο -4 από τη 17η θέση). Η Ροντέ από την άλλη αγνοεί τη νίκη για έξι αγώνες (0-4-2) ενώ δεν έχει σημειώσει γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Συχνό φαινόμενο τα γκολ στα μεταξύ τους καθώς σε 7 αναμετρήσεις την τελευταία πενταετία έχουν σημειωθεί πέντε goal/goal & over 2,5. Ισορροπημένο αναμένεται το ματς, εκτιμώ ότι έχει από ένα γκολ η καθεμία.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Σταντ ντεζ Αλπ» ανάμεσα σε Γκρενόμπλ και Σοσό. Οι γηπεδούχοι δε λένε να σηκώσουν κεφάλι εδώ και ένα τρίμηνο σχεδόν (τελευταία νίκη το εντός 1-0 με Δουνκέρκη στις 6 Νοέμβρη, έκτοτε 0-1-6) με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός. Κάτι φαίνεται βέβαια να αλλάζει προς το καλύτερο για τη Γκρενόμπλ από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Βενσάν Ονιόν (τρία παιχνίδια έως τώρα), ενδεχομένως να χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει μπροστά. Αναμφίβολα το σημερινό έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας (άλλωστε η Σοσό είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της Ligue 2) αλλά κάτι τέτοια ματς είναι που δίνουν έξτρα κίνητρο σε παίκτες και προπονητές. Περιμένω τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά στο ματς, επομένως θα ρισκάρουμε με το anytime score 1-0.

Ανοιχτό ματς και με καλό ρυθμό αναμένεται να είναι και το Ντιζόν – Πο. Ισοδύναμες και ισόβαθμες στους 29 βαθμούς, παίζουν επιθετικά, βγάζουν πολλές τελικές ενώ σημειώνονται και αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους (11 ανά αγώνα εντός της Ντιζόν, 10 στα εκτός της Πο). Παράλληλα η Ντιζόν είναι από τις ομάδες που πατάνε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή καθώς περίπου το 60% των τελικών της είναι εντός περιοχής, όσο περίπου και το ποσοστό των τελικών που επιτρέπει από την περιοχή της η Πο. Με αυτά τα δεδομένα, εφικτό που φαίνεται το line των 9,5 κόρνερ ενώ αξίζει το ρίσκο στο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι από την άσπρη βούλα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
20:00
Οσέρ - Νανσί
Over 2,5
2.00
BET: 20 units
Ρίσκο
20:00
Οσέρ - Νανσί
Σκορ πολλαπλών επιλογών (2-1,3-1,4-1)
5.00
BET: 3 units
Μονό
20:00
Δουνκέρκη - Ροντέ
Goal/goal
2.12
BET: 15 units
Ειδικό
20:00
Γκρενόμπλ - Σοσό
Anytime score: 1-0
2.45
BET: 7 units
Ειδικό
20:00
Ντιζόν - Πο
Ντιζόν να σκοράρει πέναλτι
6.30
BET: 3 units
Κόρνερ
20:00
Ντιζόν - Πο
Over 9,5 κόρνερ
2.12
BET: 10 units
Combo
22:00
Λιόν - Νις
Goal/goal & over 0,5 γκολ Λιόν στο δεύτερο ημίχρονο
2.05
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Λιόν - Νις
Over 9,5 συνολικά φάουλ Λιόν
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις