Δεν σταματούν τα προβλήματα για την ΑΕΚ

Basket League

Μία δυνατή επιλογή από την αναμέτρηση της Λάρισας με την ΑΕΚ για τη Basket League έχει ο Στυλιαράς.

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους. Σάββατο σήμερα, με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να είναι στο επίκεντρο, όμως ξεχώρισα μία καλή επιλογή από το πρόγραμμα της Basket League. Χωρίς πολλά πολλά, πάμε να τη δούμε αναλυτικά.

Δεν σταματούν τα προβλήματα για την ΑΕΚ

Στις 20:00, η Λάρισα φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 86-90. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, μετά και τις προσθήκες των Μούντι και Μάριτς στο ρόστερ της, δείχνει σαφώς ενισχυμένη και ικανή να παλεύει όλα τα παιχνίδια που δίνει με ισάξιες ή ακόμα και ανώτερες ομάδες στην έδρα της.

Το ρόστερ της Θεσσαλικής ομάδας είναι αξιοπρεπές και διαθέτει αρκετό βάθος. Στην περιφέρεια, Μούντι και Χάντσον είναι τα πρώτα βιολιά στην επίθεση, ενώ στους ψηλούς το δίδυμο Κρουμπάλι-Μάριτς είναι πολύ δυνατό, με τον ένα να συμπληρώνει τον άλλο. Επιπλέον, παίκτες όπως οι Τσαϊρέλης, Ζάρας και Παπαντωνίου προσθέτουν και εμπειρία στη Λάρισα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Χθες βρέθηκε θετικό στον Covid-19 ακόμα ένα μέλος της ομάδας. Στις δηλώσεις του ενόψει του σημερινού αγώνα, ο προπονητής της «Ένωσης», Στέφανος Δέδας, ανέφερε πως αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο του και πως θέλει να ελπίζει ότι το παιχνίδι με τη Λάρισα θα είναι το τελευταίο που η ομάδα του θα παραταχθεί με χτυπητές αδυναμίες.

Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων όταν απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες για εκείνη. Χωρίς να έχουν βγει προς τα έξω τα ονόματα των παικτών που θα απουσιάσουν, φαίνεται πως ο προπονητής του «Δικεφάλου» θα έχει πολύ περιορισμένες λύσεις.

Η γεμάτη αυτοπεποίθηση Λάρισα έχει όλα τα φόντα να κερδίσει την χιλιοταλαιπωρημένη φέτος ΑΕΚ. Οι αποδόσεις, προς έκπληξη μου, δίνουν σαν φαβορί τους φιλοξενούμενους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Κάθε απόδοση άνω του 2.00 για τη νίκη της Λάρισας είναι αποδεκτή. Στήριξη στους γηπεδούχους.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
20:00
Λάρισα - ΑΕΚ
1
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις