Υψηλές αποδόσεις σε Γερμανία και Ισπανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυο πολύ value επιλογές απο Γερμανία και Ισπανία έχει στη σημερινή του στήλη ο Alejandro.

Καλημέρα σε όλη τη παρέα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με πολλά ταμεία. Στη σημερινή μας στήλη θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια έχοντας δυνατές αποδόσεις σε Γερμανία και Ισπανία αντίστοιχα. Για να είμαστε και ακριβείς, για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος επιλέξαμε το Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ και το Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αιντραχτ – Βόλφσμπουργκ

Μεγάλο διπλό για την Αιντραχτ μέσα στην έδρα της Στουτγκάρδης με 2-3, εκεί όπου ο Χρούστιτς πέτυχε δυο τέρματα που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του. Στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν περισσότερο, τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά, πλησιάζοντας περισσότερο στις ευρωπαϊκές θέσεις. Πολύ σημαντική η απουσία του Κόστιτς. Δημιουργεί και σκοράρει η ομάδα της Φρανκφούρτης, αλλά δέχεται το ίδιο εύκολα φάσεις.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ μόνο καλή χρονιά δεν κάνει. Παρ’ όλα αυτά κέρδισε με 4-1 στην έδρα της την αδύναμη Γκρόϊτερ Φιρτ, η οποία φέτος είναι κάτι σαν σάκος του μποξ. Ποιοτικά δεν έχουν τεράστιες διαφορές οι δυο ομάδες, η κατάσταση όμως των φιλοξενούμενων τη φετινή χρονιά μας κάνει να «γλυκοκοιτάζουμε» τον άσο σε απόδοση 2.20 από την Novibet. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Υποτιμάνε οι αποδόσεις τη Ρεάλ

Άρον άρον μεταφερόμαστε προς Ισπανία μεριά για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να πλησιάσει όλο και περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Τη προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Μπέτις με 0-2.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη πρώτη θέση και παρά τι όποιες γκέλες έχει κάνει, είναι στο +6 από την Σεβίλλη. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με το φτωχό 1-0 την Γρανάδα στην έδρα της. Πολύ σημαντική η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά (που πιθανότατα να χάσει και τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με βάση τις αποδόσεις πρόκειται για ισορροπημένο παιχνίδι. Στα δικά μου τα μάτια πάντως κακώς δίνουν ως αουτσάιντερ, έστω και λίγο, την Ρεάλ Μαδρίτης, και αυτό γιατί πρόκειται για το φαβορί του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός πως δεν ελκύει με την απόδοση της, καταφέρνει στα δύσκολα να παίρνει τα ματς. Value επιλογή το διπλό στο 2.70 από την Novibet. 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Mονό
16:30
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Βόλφσμπουργκ
1
2.20
BET: 12 units
Μονό ρίσκου
17:15
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις