Γερμανικά γκολ με δυάδα του 2.40

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη Γερμανία έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Luca Toni, επιλέγοντας δύο αναμετρήσεις, «κυνηγώντας» τα γκολ.

Την καλημέρα μου σε όλο το κουβανέζικο κοινό! Με την καλύτερη δυνατή διάθεση προσεγγίζουμε το πρόγραμμα του διημέρου και αυτή τη φορά έχω εξασφαλίσει για εσάς δυάδα με γκολ στα προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε όμως να δούμε παρακάτω τις αναλύσεις.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη

Πετάει φωτιές η Λεβερκούζεν! Θρίαμβος με 2-5 στη Βεστφαλία επί της Ντόρτμουντ, που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση μάλιστα και ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της 2ης θέσης οι «ασπιρίνες» (Ντόρτμουντ 43- Λεβερκούζεν 38). Ελκυστικό ποδόσφαιρο, με αδιάκοπη τάση δημιουργίας για τη Λεβερκούζεν, κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10′, εκμεταλλευόμενη ολέθριο λάθος της άμυνας της Ντόρτμουντ, συνέχισε δυναμικά μέχρι και το 53′ φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4.

Έριξε ρυθμό στη συνέχεια κάνοντας συντήρηση δυνάμεων και το 2-5 ήταν απλά η φυσική εξέλιξη του ματς. Εχει 14 γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα και επίθεση που παρασύρει τα πάντα στο διάβα της. Μετράει 6 διαδοχικά goal/goal & over 2,5… και όλοι εμείς οι λάτρεις του «death metal football» νιώθουμε εκστασιασμένοι με αυτό που βιώνουμε!

Η Στουτγάρδη σκόραρε μετά από 5 αγωνιστικές, δείχνοντας πως η προετοιμασία που προηγήθηκε στην Ισπανία ωφέλησε ως προς την επίλυση του ζητήματος επιθετικής δυστοκίας που τη βασάνιζε καιρό. Παρ’ όλα αυτά, έχασε το ματς με την Άιντραχτ στα σημεία και το τελικό 2-3 τη φέρνει σε δυσμενή θέση. Προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα και στο -4 από τη σωτηρία, πηγαίνει στη «Bayarena» για να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα που της αναλογεί.

Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό δεν είναι να περιορίσει τις απειλές στα μετόπισθεν, καθώς δεν είναι ικανή να το πράξει (3ο χειρότερο παθητικό τερμάτων στη Bundensliga με 38), αλλά να επιδιώξει να σκοράρει όσο περισσότερο μπορεί απέναντι σε μια εξίσου ευάλωτη αμυντική γραμμή (34 γκολ παθητικό έχει η Λεβερκούζεν!).

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο δια ταύτα, ικανές να προσφέρουν πλούσιο σκορ και θέαμα είναι οι δύο ομάδες και θεωρώ πολύ ευνοϊκό το μεταξύ τους ζευγάρωμα στην παρούσα φάση. Από τη μια πλευρά η πάγια επιθετική προσέγγιση των γηπεδούχων σε κάθε αναμέτρηση ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, αλλά η εύθραυστη άμυνα. Aπό την άλλη, μια Στουτγάρδη που φαίνεται πως βρήκε λύση στο σκοράρισμα και οφείλει να τα παίξει όλα για όλα από το πρώτο λεπτό. Δε θέλει και πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση. Θα πάμε συντηρητικά με το over 2,5.

Προγνωστικά: Ρέγκενσμπουργκ – Σεντ Πάουλι

Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε η Ρέγκενσμπουργκ από τη Σάλκε. Προηγήθηκε στο ημίωρο της αναμέτρησης και πριν δεχτεί την ισοφάριση, είχε δοκάρι και άλλη μία κλασσική ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Στο 73ο λεπτό διαμορφώθηκε το εις βάρος της 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Φαίνεται πως έχουν χάσει τον κυνισμό που τους διέκρινε οι γηπεδούχοι στις πρόσφατες εμφανίσεις τους (5/6 over 2,5), παρ’ όλα αυτά έχουν την πολυτέλεια να προσεγγίσουν απελευθερωμένα κάθε αναμέτρηση στο διάστημα που ακολουθεί, καθώς ευρισκόμενοι στο μέσο ακριβώς της βαθμολογίας, ούτε θα κινδυνέψουν ούτε και θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Συνεχίζεται η κρίση στη Σεντ Πάουλι που συμπλήρωσε πλέον 5 αγώνες χωρίς νίκη στη Zweiteliga και υποχώρησε στη 2η θέση. Οι «αναρχικοί του Αμβούργου» προηγήθηκαν δις στο σκορ απέναντι στην Πάντερμπορν, αλλά δέχτηκαν δίκαια την ισοφάριση στο 84ο λεπτό (5/6 πρόσφατα over 2,5). Αναμφίβολα η Σεντ Πάουλι διαθέτει επιθετικές αρετές και εφόδια που μπορούν να την οδηγήσουν στην άνοδο (αποδείχτηκε και στο κυπελλικό 2-1 επί της Ντόρτμουντ) και παρότι αποδυναμώνεται μακριά από το «Μίλεντορ», θέλει να βάλει ένα τέρμα στο κακό σερί και να μην καταστρέψει όσα έχτισε με κόπο έως τώρα. Στο Ρέγκενσμουργκ θα έρθει αντιμέτωπη και με μια αρνητική παράδοση (0-1-4), την οποία οφείλει να «σπάσει» αν θέλει να λογίζεται ως διεκδικήτρια απευθείας ανόδου στη Bundensliga.

Θα πάω με την τάση των δύο ομάδων στα πολλά γκολ και εδώ, καθώς αναμένω αμφίρροπη αναμέτρηση και η οποιαδήποτε επιλογή σημείου μπορεί εύκολα να καταστεί επισφαλής.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη
Over 2,5
1.45
21:30
Ρέγκενσμπουργκ - Σεντ Πάουλι
Over 2,5
1.65
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις