Ο Βλάχοβιτς και το χαρτζιλίκι

Ο Βλάχοβιτς και το χαρτζιλίκι

Ξανά στα βάσανα με πανδαισία επιλογών από τον φίλο σας τον Φιδέλ...

Χαιρετίζω την ομήγυρη. Πήρα τον χρόνο μου για να ξεχάσω το κάζο με τις καρτολίνες στο Βικελίδης τις προάλλες. Ασύλληπτο ότι μείναμε στις πέντε, μου χάλασε το μυαλό –  κι ενώ είχε προηγηθεί ταμείο με Μεγιάδαρο και κηδεία στο Καραϊσκάκη. Εδώ είμεθα ξανά, στήλη διημέρου και ποδόσφαιρο προγνωστικά εν όψει, για κοπιάστε…

Ποδόσφαιρο προγνωστικά: Από 1.70, μέχρι 4.15

Στάση πρώτη, Ισπανία με ματσάκι όπου θα περίμενε κανείς ανάποδα τις αποδόσεις. Κι όμως, φαβόρα η Βιγιαρεάλ ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπετε, οι φιλοξενάμενοι έχουσι απουσίες και το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν σε λίγες ημέρες.

Μπορεί να φέρει μπελάδες στους Μαδριλένους το κιτρινί υποβρύχιο, ωστόσο θα αποφύγομεν τα σημεία. Αντιθέτως, θα funbetάρουμε με σκοράκι ένα-ένα, οποτεδήποτε εις την αναμέτρηση.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εις τα γερμανικά εδάφη, η Λεβερκούζεν θέλει να αποδείξει ότι τα πεντόβολα μέσα στο Ντόρτμουντ δεν ήντουνα τυχαία. Καλός αντίπαλος για το το πιστοποιήσει η κακή φέτος Στουτγκάρδη, που πιθανότατα θα δει το γήπεδο να γέρνει στο φαρμακάδικο.

Συνηθίζουνε να μπαίνουνε… μην πω καλύτερα πώς οι ασπιρινάκηδες, δύο τεμάχια εις το ημιχρόνιο περιμένω ότι θα τα δούμε.

Στα αυριανά τώρα, δεν εμπνέει καμία μα καμία σιγουριά η Αταλάντα, την ώρα που η Γιουβέντους με τον άρχοντα Βλάχοβιτς το έχει βρει για τα καλά. Ψαγμένες οι αποδόσεις, χρίζουν φαβορί τη θείτσα στο Μπέργκαμο, εμείς θα την τιμήσουμε σε ντρονομπέτ γιατί ως ξέρετε, θεωρώ καλύτερο το ασφαλές ποντάρισμα.

Τώρα στα δικά μας, δεν βρίσκω τρόπο να μην βάλει ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον δύο γκολ στη Λαμία, ενώ θα ρίξω ένα ψιλό για να έχω ενδιαφέρον στο να βρει έστω μία φορά δίχτυα η ΑΕΚ εις το Καραϊσκάκη.

Ασφαλώς και μερικά διάσπαρτα σκοράκια από εδώ κι από κει, για να περνά η ώρα και να βγει και κάνα χαρτζιλίκι παραπάνω. Πολύ συχνά εκεί βλέπουμε τη δουλειά την καλή…

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Fun Bet, Σαββάτου
17:00
Έβερτον - Λιντς
Anytime score 2-1
4.15
BET: 3 units
Fun Bet, Σαββάτου
17:15
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime score 1-1
2.50
BET: 6 units
Fun Bet, Σαββάτου
19:00
Νάπολι - Ίντερ
Anytime score 1-1
2.50
BET: 5 units
Μονό, Σαββάτου
19:30
Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
BET: 15 units
Μονό, Κυριακής
15:30
Παναθηναϊκός - Λαμία
Παναθηναϊκός over 1,5
1.70
BET: 17 units
Μονό, Κυριακής
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ΑΕΚ over 0,5
1.70
BET: 10 units
Μονό, Κυριακής
21:45
Αταλάντα - Γιουβέντους
2 dnb
1.77
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις