Κίνητρο και οδηγίες καλοκαιριού

Κίνητρο και οδηγίες καλοκαιριού

Καλημέρα σε όλους και όλες και καλό ΣΚ με υγεία και κέρδη. Σήμερα θα αφήσω ένα εκτενές κείμενο και θα με συγχωρέσετε για την… πολυλογία ωστόσο πρέπει να ειπωθούν ορισμένα πράγματα για να γνωρίζει το κοινό τόσο περισσότερα πράγματα για την ομάδα αλλά και πώς θα κυλήσει το καλοκαίρι στοιχηματικά… τουλάχιστον από την πλευρά μου.

Για αρχή να ενημερώσω όλους πως για εμένα αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα οι διακοπές, ωστόσο αυτό δε σημαίνει και αποχή από τη στοιχηματική δραστηριότητα. Αντιθέτως σημαίνει περισσότερος χρόνος για μελέτη και φυσικά υπομονετικό παιχνίδι καθώς όποτε βρίσκω ευκαιρία θα σας κρατάω συντροφιά από αυτή τη γωνιά με στήλες. Αρχίζει και το NBA τέλη του μήνα άρα θα έχουμε ευκαιρίες και από τη στήλη του BuzzerBeater!

Eν συνεχεία, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά όλους εσάς που με διαβάζετε και δίνετε δύναμη στην ιστοσελίδα να προχωρήσει και στα καλά και στα άσχημα. Ωστόσο, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την ιστοσελίδα που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη δουλειά που την κάνουμε για το κέφι μας και μόνο. Άρα κυρίως να ευχαριστήσω τον εμπνευστή του εγχειρήματος για όλο το τρέξιμο και το κουράγιο που μας δίνει.

Καλά αποτελέσματα όμως δε θα υπήρχαν αν δεν ήμασταν όλοι μια ωραία… ατμόσφαιρα. Άρα θεωρώ υποχρέωση μου να κάνω μια σύντομη αλλά συνάμα ξεχωριστή αναφορά σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται στον ελεύθερο τους χρόνο με το χόμπι μας και σας δίνουν τροφή για σκέψη στις επιλογές σας. Καταλήγοντας τον πρόλογο μου λοιπόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλειο Γερούτη που μας δίνει τίμιο ψωμάκι από τη γωνία των κόρνερ, τον Στέλιο Psyradios για την σχέση που έχουμε αναπτύξει και τις επιλογές των δύσκολων πρωταθλημάτων της Αυστραλίας της Κορέας και της Ιαπωνίας, τον «Ισπανό» της παρέας μας Πολυχρόνη Δερμιτζάκη, τον μικρό Θάνο Κληματσούδα, τους ξεχωριστούς με τις επιλογές τους Γιώργο Μανό, Βασίλη Βασιλόπουλο, Jim Tsilo, Τάσο Μαρκόπουλο, Θάνο Κασάπη και Γιώργο Δαμουλάκη καθώς και τα κουπιά της παρέας Γιώργο Χρονόπουλο, Αλέξανδρο Κοντόπουλο, Δημήτρη Λάιτσα, Γιώτη Καργάλη, Τσιμεντένιο, Βαγγέλη Κανελλόπουλο, Θωμά Λιοσάτο, Χρήστο Νέδο και τον Αλαφροΐσκιωτο.

Και αφού σας κούρασα με αυτά και με αυτά σας ανταμείβω με μία δυνατή επιλογή κινήτρου στον αγώνα μεταξύ Μαρίτιμο και Φαμαλικάο. Επιλέγω το διπλό και over 1,5 στο 2.52 καθώς η μόνη που ενδιαφέρεται στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι η Φαμαλικάο.

Καλή τύχη

Μονό

21:00 Mαρίτιμο – Φαμαλικάο: 2 & over 1,5 (2.52)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις