Με τα γκολ και τα φαβορί

Με τα γκολ και τα φαβορί

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων και στα προγνωστικά του Analyst έχουμε δυάδα με φαβορί και αμφίτερμα διπλασιασμού.

Τα πρωταθλήματα ξεκινούν ξανά και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας θα επηρεάσουν αρκετά τις ομάδες. Στα σημερινά προγνωστικά έχουμε στήριξη στα φαβορί και ένα αμφίτερμα.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά

Κροατία: Σιμπένικ – Ντραγκοβόλιατς

Θα αρχίσω με τους φιλοξενούμενους και το γεγονός πως βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς, ενώ έχουν την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Έχουν μόλις μία νίκη (τον Ιούλιο) και τελευταία τους ισοπαλία ήταν στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι γηπεδούχοι δεν είναι κανένα θηρίο, όμως είναι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, στην πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων με γηπεδούχο την Σιμπένικ έχουμε πέντε σερί νίκες της.

Γαλλία: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν

Στην κορυφή βρίσκεται η Παρί και με απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη θέση. Έντονο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, όμως υπάρχει έντονη επιθυμία από όλους να παραμείνουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να είναι έτοιμοι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχει απουσίες σήμερα και ενδεχομένως να κάνει και ένα μικρό ροτέισον, όμως αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ της μιας και πολλοί παίκτες θέλουν να δείξουν.

Η Ρεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και κυνηγά μία θέση στην τριάδα και σίγουρα δεν θέλει να πέσει από την πεντάδα. Έχει αρκετά καλή άμυνα, όμως έχει μεγάλο θέμα μακριά από την έδρα της. Έρχεται από τρεις σερί, εκτός έδρας, ήττες. 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Ισπανία: Σεβίλλη – Έλτσε

Η Σεβίλλη έχει μεσοβδόμαδα το αγαπημένο της Europa League και σίγουρα θα κάνει ένα μικρό ροτέισον. Είναι στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη Ρεάλ. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, όμως τελευταία δεν έχει και την καλύτερη αμυντική παρουσία. Θέλει το αποτέλεσμα και αν δεν έρχεται πιθανότατα θα ρισκάρει.

Η Έλτσε είναι σε τρομερή φόρμα και αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει την εύκολη παραμονή. Ειδικά επιθετικά έχει τρομερή επίδοση και σπάνια δεν σκοράρει. Εκτός έδρας έχει έξι γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της.

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Σιμπένικ - Ντραγκοβόλιατς
1
1.50
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν
1
1.60
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Έλτσε
Goal/goal
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις