Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Σκληρή μονομαχία στη Μαδρίτη

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

Bet of the Day με το σπουδαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

«Ευρωλιγκάτο» και το σημερινό Bet of the Day με τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να δεσπόζει στο σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα.

Στάδιο: Wizink Center

Χωρητικότητα: 13.000

Διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Ρότσα, Χορντόφ

 

Μεταξύ τους παράδοση στη Euroleague: Στα 29 παιχνίδια που έχουν δώσει για τη Euroleague, η Μπαρτσελόνα μετρά 15 νίκες, ενώ η Ρεάλ 14. Στους αγώνες όμως που οι Μαδριλένοι αγωνίζονται ως γηπεδούχοι, έχουν το πάνω χέρι με 8 νίκες έναντι 4 των Καταλανών.

Ρεάλ Μαδρίτης

Θέση: 1η με ρεκόρ 20-4

Ρεπορτάζ: Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται η ομάδα του Λάσο. Την Τετάρτη ηττήθηκε από την Φενέρ στην Τουρκία με 66-51, στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, ενώ την Κυριακή έχασε και στο πρωτάθλημα εντός έδρας από τη Βαλένθια με 93-94. Δίνει αρκετές λύσεις το τελευταίο διάστημα ο Σέρχιο Γιουλ, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες που υπάρχουν ανά διαστήματα στα γκαρντ. Έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους και παίρνουν χρόνο συμμετοχής κανονικά πλέον οι Ράντολφ και Τόμπκινς.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Stat attack: Σκοράρει 79,7 πόντους ανά παιχνίδι. Κορυφαίος σκόρερ της είναι ο Γιαμπουσέλε με 12,3 πόντους κατά μέσο όρο. Πολύ επικίνδυνη πίσω από τη γραμμή του τριπόντου με 35,5%.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός οι Τέιλορ και Ντεκ, αμφίβολος ο κομβικός Γιαμπουσέλε και ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Μπαρτσελόνα

Θέση: 2η με ρεκόρ 19-5

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες στη Euroleague, τελευταία αυτή επί του Παναθηναϊκού με 86-60. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους παίρνει τα θετικά αποτελέσματα, παρόλο που δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Έχει επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό του ο Καλάθης. Αντιθέτως, ο πολύ σημαντικός Κόρι Χίγκινς θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Stat attack: Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 82,6 πόντους ανά αγώνα. Καλύτερος της παίκτης η ηγετική φυσιογνωμία που ακούει στο όνομα Νίκολα Μίροτιτς. Ο 31χρονος σκοράρει 17.1 πόντους, όντας ο πιο παραγωγικός παίκτης στη Euroleague. Οι Καταλανοί «σκοτώνουν» από τα 6.75μ, αφού έχουν 41,1% στα τρίποντα τη φετινή σεζόν.

Αγωνιστικά νέα: Η ομάδα του Σάρας θα παραταχθεί χωρίς τους Χίγκινς, Οριόλα και Αμπρίνες.

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Σκληρή μονομαχία στη Μαδρίτη

Ντέρμπι κορυφής που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφότεροι οι δύο προπονητές διαθέτουν άκρως ποιοτικό υλικό στα χέρια τους, ενώ γνωρίζονται και πολύ καλά μεταξύ τους. Όπως τα περισσότερα «El Classico», ο νικητής λογικά θα κριθεί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Επιλογή που πληρώνει καλά, η ομάδα που θα πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα να μην κερδίσει με περισσότερους από 5 πόντους.

  • Από τα ειδικά παικτών, καλή επιλογή αποτελούν τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Κούριτς, ο οποίος είναι «δολοφόνος» πίσω από τη γραμμή του τριπόντου με 45%. Ο Γιασικεβίτσιους τον εμπιστεύεται αρκετά και τον αφήνει πολύ στο παρκέ, ειδικά όταν απουσιάζει ο Χίγκινς.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Περιθώριο νίκης: 1-5 πόντοι
2.60
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Κούριτς over 1,5 τρίποντο
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις