Super League: Previews και σημεία για την 23η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 23ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 23ης αγωνιστικής

Με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ να δεσπόζει στο πρόγραμμα της Super League, μπαίνουμε στην 23η αγωνιστική. Ενδιαφέρον για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πως θα εμφανιστούν πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πως θα αντιδράσει η Ένωση στο χαστούκι του αποκλεισμού από το Κύπελλο? Η μάχη για την εξάδα στο έπακρο. Όλα αυτά αναλυτικά στη συνέχεια.

12/2 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Απόλλων Σμύρνης: Το πάλεψε ακόμη μια αγωνιστική, απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά αν δε σκοράρεις δεν έχεις ελπίδες. Στα οκτώ παιχνίδια το αρνητικό σερί ρεκόρ, χωρίς να σκοράρει. Νέο απόκτημα ο μπαρουτοαπνισμένος μέσος Φερνάντεζ. Απόντες οι Λισγάρας, Ντομίνγκεζ (στόπερ), στο 50/50 0 Άλβες (στόπερ).

Παναιτωλικός: Πόνεσε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και μάλιστα έτσι όπως ήρθε. Οριστικά χωρίς στόχους η ομάδα του Αναστασίου, έχει να ανατρέψει όμως το αρνητικό σερί τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Απών ο Ντουάρτε (εξτρέμ), στο 50/50 οι Μόρσεϊ (εξτρέμ), Βέργος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Κάποια στιγμή ο Απόλλων οφείλει να σκοράρει, αν όχι να νικήσει. Ο Παναιτωλικός ξέμεινε από στόχους, αλλά ο Αναστασίου δεν είναι από τους τεχνικούς που χαλαρώνουν τα λουριά. Είναι μεγάλο το αρνητικό σερί για μια ομάδα που παίζει σταθερά καλή μπάλα. Όσο περισσότερο κίνητρο και να έχει ο Απόλλων σε τιμές φαβορί δεν με ψήνει.

12/2 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης: Δεν αγωνίστηκε με τη Λαμία, λόγω κρουσμάτων, αλλά ακόμη καθορίζει ο ίδιος τη μοίρα του. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Αρκάδες χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με τρομερό σερί πέντε συνεχόμενων εντός έδρας παιχνιδιών χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτούν γκολ.

Ιωνικός: Ήταν πραγματικά καλός απέναντι στον Ολυμπιακό και ίσως άξιζε περισσότερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κατόπιν μίλησε η ποιότητα των «ερυθρόλευκων» που έγειρε τη πλάστιγγα. Ψάχνει συνεχώς ευκαιρία να φτιάξει μομέντουμ και το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς βελτιωμένος. Μοναδικός απών ο Μύγας (μπακ), με τους υπόλοιπους αμφίβολους λογικά να επανέρχονται.

Εκτίμηση: Σε τρομερή κατάσταση ο Αστέρας, αλλά με αρκετή ρέντα στα τελευταία δύο παιχνίδια. Ο Ιωνικός δείχνει συνεχώς καλύτερος επιθετικά και ψάχνει καιρό ένα δυνατό αποτέλεσμα. Δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι, πραγματικά υπερβολικές οι τιμές στο αμφίτερμα και μπαίνουν στις επιλογές μου.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.   

13/2 (15:00) ΟΦΗ – Βόλος

ΟΦΗ: Αναβλήθηκε το ματς με τον Ατρόμητο και έτσι υπήρξε χρόνος για ξεκούραση και ανασύνταξη στους Κρητικούς. Προέρχονται από την τεράστια νίκη με ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών, παρά μόνο δύο περιπτώσεις ίωσης σε Τσιλιανίδη (εξτρέμ) και Μανδά (τερματοφύλακας).

Βόλος: Εκεί που έδειχνε να παρατάει την υπόθεση εξάδα, με τρία παιχνίδια αήττητο και διπλό μέσα στο «Βικελίδης», μπαίνει σφήνα στους μνηστήρες. Πραγματικά αψυχολόγητη η ομάδα της Μαγνησίας, αλλά με τρομερό κυνισμό το τελευταίο διάστημα. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών για το ταξίδι στη Κρήτη.

Εκτίμηση: Ναι, σύμφωνοι, ο ΟΦΗ παλεύει για εξάδα και πήρε τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά γενικά αμυντικά έχει τρομερά θέματα. Ο Βόλος είναι αψυχολόγητος, πραγματικά δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί σε κάθε ματς, αλλά με την αμυντική προσήλωση που δείχνει και την κυνικότητα το τελευταίο διάστημα, μου μοιάζουν ακραίες οι τιμές αουτσάιντερ. Καθαρά σαν αξία πάω στην κόντρα.

13/2 (15:30) Παναθηναϊκός – Λαμία

Παναθηναϊκός: Δεν του πάει τίποτα του «τριφυλλιού» και φάνηκε από την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και ακόμη και η θέση στην εξάδα αποκτά νέο ενδιαφέρον. Γλύκανε λίγο μεσοβδόμαδα, βγάζοντας με νίκη την υποχρέωση απέναντι στη Καρδίτσα για το Κύπελλο. Απών ο Λούντκβιστ (μέσος), στο 50/50 οι Κώτσιρας (μπακ), Μουρίτσιο (μέσος), Μακέντα (επιθετικός).

Λαμία: Τα κρούσματα οδήγησαν σε σερί αναβολές που της χάλασαν το ρυθμό και το εξαιρετικό σερί. Τη Πέμπτη παρουσιάστηκε αγνώριστη κόντρα στον Ατρόμητο όπου και ηττήθηκε με ανατροπή με 3-1. Απόντες οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης (μπακ), Μπεχαράνο (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Δεν επέστρεψε καλά η Λαμία και ίσως έχασε τη ψυχολογία μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Όλα για όλα από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός, ευνοεί η κατάσταση της Λαμία για ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχει αξία ο άσος, προτιμώ να ποντάρω να έχει ανοίξει το σκορ μέχρι το μισάωρο.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

13/2 (17:15) ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 

ΠΑΟΚ: Στα ουράνια ο «δικέφαλος του βορρά» μετά την τεράστια πρόκριση απέναντι στην ΑΕΚ. Έχει φτάσει αισίως τα 13 σερί αήττητο και το μυαλό λογικά ήδη βρίσκεται στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Δεν αποκλείεται να κάνει ευρύ ροτέισον ο Λουτσέσκου. Απόντες σταθερά οι Καντουρί (μέσος), Ολιβέιρα (επιθετικός).

Ατρόμητος: Επέστρεψε στις νίκες μετά τις 5/12, απέναντι στη Λαμία και μάλιστα με ανατροπή. Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν οι Περιστεριώτες μετά τα θέματα με τον covid. Απόντες οι Κουλούρης (επιθετικός), Νάτσος (μέσος), Κωτσόπουλος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σε τρομερή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, έχει και ρέντα, λογικός ο έντονος φαβοριτισμός. Γενικά ο Ατρόμητος δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ, όχι φέτος όμως. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στη Λαμία, τουλάχιστον επιθετικά δείχνουν καλά και οι δύο. Το over 2,5 μπορεί να το κάνει και μόνος του ο «δικέφαλος», ελπίζω να δούμε δεύτερη σερί καλή εμφάνιση από τους Περιστεριώτες και να βοηθήσουν σε αυτό.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

13/2 (19:30) Ολυμπιακός – ΑΕΚ 

Ολυμπιακός: Νίκη – πρόκριση με περιπετειώδη τρόπο στο Κύπελλο, αλλά με αρκετά κέρδη σε παίχτες για τον Μάρτινς. Βρίσκει εκ νέου ρυθμό ο Ολυμπιακός με τις επιστροφές και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αταλάντα. Μοναδικός απών ο Ροντρίγκεζ (εξτρέμ).

ΑΕΚ: Βρήκε καινούριο τρόπο να χάσει παιχνίδι η φετινή ΑΕΚ. Πραγματικά αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση, με τη ρέντα να την έχει εγκαταλείψει. Άγνωστο το τι μέλει γενέσθαι γενικότερα, πολύ κακή η στιγμή που διασταυρώνεται με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολοι οι Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), Βράνιες (στόπερ), Μάνταλος (μέσος).

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός βρίσκει ρυθμό και σίγουρα μια νίκη σε ντέρμπι θα του φτιάξει την ψυχολογία για την Αταλάντα. Της έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε τραγική φάση με τρομερούς τριγμούς στο εσωτερικό της. Στοιχηματικά ο άσος στο 1.80 δε γίνεται να περάσει απαρατήρητος.

14/2 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 

ΠΑΣ Γιάννινα: Καλή εμφάνιση μετά από καιρό και μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Παραμένουν ψηλά οι Ηπειρώτες και συνεχίζουν να ελπίζουν. Μοναδικός απών ο πολυτιμότατος Περέα (επιθετικός).

Άρης: Συνέχισε να δίνει δικαιώματα με τις τάσεις αυτοχειρίας του. Όχι μόνο δεν νίκησε το Βόλο, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε δεχόμενος δύο τέρματα. Πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα στο φινάλε, αλλά όλα είναι στο χέρι του, αν καταφέρει να αποκτήσει σταθερότητα. Λογικά απόντες οι Ντένις (τερματοφύλακας), Λούμορ (μπακ).

Εκτίμηση: Τρομερά δυσκολοκατάβλητος ο ΠΑΣ ειδικά στην Ήπειρο. Ο Άρης ψάχνει μεγάλες εμφανίσεις στο φινάλε για να μπορέσει να μπει στην εξάδα. Αγωνιστικά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ποντάρω στον αψυχολόγητο Άρη, αλλά στοιχηματικά η απόδοση στο διπλό μου αρέσει για ουσιαστικά must win παιχνίδι για τους κιτρινόμαυρους.

Συνοπτικά η 23η αγωνιστική
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός
2 dnb
2.00
19:30
Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός
Goal/goal
2.47
15:00
ΟΦΗ - Βόλος
2 dnb
3.05
15:30
Παναθηναϊκός - Λαμία
Γκολ μέχρι το 30'
1.93
17:15
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Over 2,5
1.85
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1
1.81
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
2
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις