Αξία στο 3.60 της Έλτσε, σκοράρει πολύ η Βέρντερ

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε ισπανική La Liga και γερμανική Zweiteliga αναλύει ο Bet Minute, με αποδόσεις που ακουμπούν το 3.60.

Σαν να γύρισε τελευταία το χαρτί. Το μεν Μπιλμπάο – Εσπανιόλ έμεινε στο 2-1 από το ημίχρονο, στο δε Παρί – Αζαξιό έβαλε δύο η γηπεδούχος στο δεύτερο μισό και μετά από καιρό πήγαμε κουβά. It’s ok, κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Προγνωστικά μέχρι και 3.60 σας έχω.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά: Χάνσα – Βέρντερ

Ωραίο ματσάκι. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ την τεράστια νίκη στο -πρώην- ανατολικό ντέρμπι με την Ντινάμο Δρέσδης (4-1 εκτός έδρας), οι φιλοξενούμενοι με σπασμένα τα φρένα, αφού μετράνε εφτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς. Πλώρη για Bundesliga από την Βέρντερ. Και πολύ έκατσε στην Zweite…

Συνηθίζει να κάνει ροντέο τα εκτός έδρας παιχνίδια της στα δεύτερα ημίχρονα κι εκεί θα πατήσουμε. Στα 22 το ενεργητικό της, τα 15 τα παστέλωσε μετά την ανάπαυλα. Ομοίως και η Χάνσα, στο δεύτερο μισό είναι που τρώει τα περισσότερα. Έστω και οριακά, αφού το σχετικό ρεκόρ είναι στο 7-8. Μια χαρά το 1.92 για το over 1,5 στο β’ από το Pamestoixima.

Προγνωστικά: Σεβίλλη – Έλτσε

Στην La Liga, η Σεβίλλη έχει κολλήσει. Και μάλιστα, άσχημα. Τελευταία νίκη της, πριν ένα μήνα. Ακολούθησαν αποκλεισμός στο Κύπελλο στο ντέρμπι με την Μπέτις και τρία σερί χινάρια στο πρωτάθλημα. Με την Ευρώπη και το κρίσιμο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να ακολουθεί, δεν ξέρω κατά πόσο θα εμφανιστεί συγκεντρωμένη. Δέκα γκολ έχει δεχθεί στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», τα οκτώ στο πρώτο ημίχρονο και τα επτά απ’ αυτά, απ’ το 31’ κι έπειτα!

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Η Έλτσε πηγαίνει στο ματς με θετικό μουντ, στα τρία το μίνι αήττητο, ενώ την περασμένη εβδομάδα τσίμπησε βαθμό στο «Μπερναμπέου» από την Ρεάλ. Δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρει να πάρει κάτι εδώ, όμως ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι τόσο απίθανο όσο δείχνουν τα 3.60 του Pamestoixima.

Μονό
19:30
Χάνσα Ροστόκ - Βέρντερ Βρέμης
Over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο
1.92
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Έλτσε
Έλτσε over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο
3.60
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις