Ολα ανάποδα στην Premier League

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος σε δύο αναμετρήσεις της Premier League με ασιατικές επιλογές έχει στη στήλη της Πέμπτης ο Scorakias.

Καλημέρα φίλες και φίλοι. Προγνωστικά Scorakias και σήμερα Πέμπτη, μετά την εξαιρετική Τετάρτη μας. Πληρώσαμε χθες στο ΑΕΚΠΑΟΚ αποδόσεις 2.30 και 2.55. Οσοι ακολουθήσατε στα units που προτάθηκαν είχατε πολύ δυνατό κέρδος. Προχωράμε σήμερα Πέμπτη με Premier League.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβς και την Αρσεναλ. Σκληροπυρηνικοί και σκληροτράχηλοι γενικότερα οι γηπεδούχοι, διαθέτουν με 16 τέρματα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μετά την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχουν γκολ στα εκτός της Αρσεναλ, η οποία έχει πετύχει 15 και έχει δεχτεί 17 τέρματα μακριά από το «σπίτι» της.

Κόντρα στην πιάτσα, αλλά και στις συνηθισμένες επιλογές μου, θα αγοράσω το ασιατικό over 2 στο αξιόλογο 1.77 από το Pamestoixima.gr.

Προχωράω στο Λίβερπουλ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τη Λέστερ. Γι’ ακόμη μία αναμέτρηση, ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να παρατάξει το σύνολό του δίχως τους Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ, βασικούς πυλώνες των «ρεντς». Ωστόσο, έτοιμος για ντεμπούτο μοιάζει ο Κολομβιανός Λουίζ Ντίαζ, τον οποίο θα πλαισιώσουν Φιρμίνο και Ζότα.

Δεν πείθει εφέτος η Λέστερ, δικαίως βολοδέρνει στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Σκορποχώρι αμυντικά, έχοντας δεχτεί 37 τέρματα σε είκοσι αγωνιστικές, τα 21 εξ’ αυτών μακριά από το «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ». Ξύνει το κεφάλι του ο Μπρένταν Ρότζερς, λύση όμως αδυνατεί να βρει.

Ελλειψη συνοχής βλέπω στην επίθεση της Λίβερπουλ, η οποία αναμένεται να έχει την κατοχή και τις πρωτοβουλίες. Κάποια στιγμή θα βρει διαδρόμους, ωστόσο θα χρειαστεί να πάρει το χρόνο της. Βλέπω να ολοκληρώνεται το ημίχρονο στο «Ανφιλντ» με λιγότερο από ένα τέρμα.

Τριπλασιάζει το ασιατικό under 1 στο πρώτο μέρος, το προσθέτω στα προγνωστικά Scorakias.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
21:45
Γουλβς - Αρσεναλ
Over 2 AH
1.77
BET: 15 units
Μονό
21:45
Λίβερπουλ - Λέστερ
Under 1 AH στο 1ο ημίχ.
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις