4.41 στο Μπιλμπάο, γκολ ο Βλάχοβιτς

Προγνωστικά Πέμπτης

Προγνωστικά Πέμπτης: Με δύο αναμετρήσεις κυπέλλων ασχολείται σήμερα ο Blackbird με αποδόσεις από 2.15 έως και 6.25

Με φόρα η Μπιλμπάο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες. Σήμερα θα παίξουμε με δύο επιλογές σε Ισπανία και Ιταλία, με χαμηλά πονταρίσματα ενόψει Σ/Κ, στα προγνωστικά Πέμπτης.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Πέμπτης από την Ισπανία και το ματς Κυπέλλου της Μπιλμπάο με την Βαλένθια. Κέρδισε την Εσπανιόλ η Αθλέτικ, πριν τρεις μέρες στην έδρα της με 2-1. Στον θεσμό τα πάει ονειρεμένα θα μπορούσε να πει κανείς. Απέκλεισε στους δύο προηγούμενους γύρους τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ ήταν φιναλίστ στους δύο προηγούμενους τελικούς.  Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν καθόλου με τις εμφανίσεις τους. Μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς. Από «λευκή» ισοπαλία με την Σοσιεδάδ προέρχεται και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλαβές. Στο κύπελλο έως τώρα είχε εύκολες κληρώσεις.

Με όπλο την έδρα της η Μπιλμπάο θα κάνει την προσπάθεια της απόψε. Ικανές οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ.  Αν συνδυάσουμε τα γκολ με τον άσο βγάζουμε απόδοση 4.41 στο Pamestoixima.gr.

Βλάχοβιτς σε άστρο, Γιουβέντους σε φόρμα

Στην Ιταλία η Γιουβέντους υποδέχεται την Σασσουόλο. Βρέθηκε στην τετράδα η ομάδα του Αλέγκρι μετά από αρκετό καιρό. Νίκησε την Βερόνα, σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βλάχοβιτς και όλα βαίνουν καλώς για την «γηραιά κυρία». Οι φιλοξενούμενοι από το τετράμπαλο κόντρα που την φιλοδώρησε η Σαμπντόρια προέρχονται. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα τους, δύσκολα να διεκδικήσουν κάτι σε αγώνα νοκ – άουτ κόντρα στην φορμαρισμένη «Γιούβε».

Αντίθετες φόρμες για τις δύο ομάδες, φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι. Στο 2.15 ο άσος συνδυαστικά με το over στην WinMasters. Όσο για τους λάτρεις του fun bet θα αγοράσω με λίγα ψηλά το να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές ο Βλάχοβιτς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Γιουβέντους - Σασσουόλο
1 & over 2,5
2.15
BET: 10 units
fun bet
22:00
Γιουβέντους - Σασσουόλο
2+ γκολ: Βλάχοβιτς
6.25
BET: 4 units
Μονό
22:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια
1 & goal/goal
4.41
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις