«Σκληρή» η Γουλβς, έχει άστρο ο Βλάχοβιτς

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία, Ιταλία, αλλά και Ελλάδα έχει ο Σπύρος Βάτσιος στη στήλη της Πέμπτης, με έμφαση σε σημεία και γκολ.

Χαίρετε κυρίες και κύριοι. Ούτε η Σαλερνιτάνα μας έκανε το χατίρι προχτές, αφού ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην Σπέτσια εντός έδρας. Προηγήθηκε δύο φορές με σκόρερ τον Βέρντι στο 3′ και στο 16′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δύο πέναλτι στο 12′ και στο 30′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Και όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την Σπέτσια, χωρίς όμως να καταφέρουν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο. Δεν μας βγήκε ο άσος, συνεχίζουμε όμως με τα σημερινά μας προγνωστικά.

Γουλβς – Άρσεναλ

Κάνω αρχή με Premier League και τα δύο παιχνίδια για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στο «Μολινό», η Γουλβς υποδέχεται την Άρσεναλ. Παιχνίδι για την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην έκτη θέση με 36 βαθμούς και η Γουλβς δύο θέσεις χαμηλότερα, με 34 βαθμούς.

Η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, Γουλβς, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχει ρεκόρ 4-1-0. Από την άλλη και η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν τα έχει πάει άσχημα στα τελευταία παιχνίδια της, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα στο ντέρμπι με την Σίτι εντός έδρας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει ρεκόρ 3-1-1.

Βέβαια αμφότερες προέρχονται από την διακοπή του πρωταθλήματος και δεν ξέρω κατά πόσο αυτή έχει επηρεάσει την αγωνιστική τους εικόνα. Συνοψίζοντας, οι γηπεδούχοι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Η Άρσεναλ δεν είναι Μάντσεστερ Σίτι, θα δυσκολευτεί πολύ να κάμψει την αντίσταση των «λύκων».

Λίβερπουλ – Λέστερ

Πάμε και στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ απέναντι στην Λέστερ. Δύο ομάδες που βάζουν και δέχονται γκολ. Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα παιχνίδια της Λέστερ, αν όχι όλα, έχουν έρθει over 2.5. Μεγάλο πλήγμα για τους «κόκκινους» και την επίθεσή τους, οι απουσίες των Σαλάχ και Μανέ λόγω Copa Africa. Ζότα και Μιναμίνο, όμως βρίσκονται σε φοβερή φόρμα και καλύπτουν ως ένα βαθμό το επιθετικό κενό των δύο Αφρικανών παικτών.

Δεν θα ρισκάρω να διαλέξω νικητή, αντιθέτως θα ποντάρω στα γκολ και στο ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, παράλληλα με το οver 2.5, που αποτελεί ψωμοτύρι για την Λέστερ.

Γιουβέντους – Σασσουόλο

Coppa Italia και φάση των «8». Η Γιουβέντους υποδέχεται την αξιόμαχη Σασσουόλο. Εδώ θα ποντάρω σε δύο τινά. Στην αγωνιστική φόρμα της Γιουβέντους, αλλά και στο άστρο του Βλάχοβιτς, του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της «βέκια σινιόρα».

Κατ’ αρχάς οι γηπεδούχοι, όσον αφορά εγχώριο τίτλο, μόνο το Κύπελλο τους έμεινε. Το Scudetto, όπως φαίνεται και πιστεύω, τείνει να διεκδικηθεί από άλλα χέρια, οπότε, έχουν ξεμείνει με το Κύπελλο. Και θα το κυνηγήσουν. Εκτίμησή μου πως η «Γιούβε» θα προκριθεί και λόγω διαφοράς ποιότητας, αλλά και βελτιωμένης αγωνιστικής εικόνας στα τελευταία παιχνίδια. Τέλος, εάν αγωνιστεί ο Βλάχοβιτς, εκτιμώ πως θα σκοράρει. Έχει απίστευτη επαφή με τα δίχτυα και ήδη από το πρώτο παιχνίδι έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στη μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ατρόμητος – Λαμία

Τέλος, θα κλείσω με την αναμέτρηση για την Super League, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Λαμία. Ο Ατρόμητος προέρχεται από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη. Τελευταία φορά που γεύτηκε το τρίποντο της νίκης ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2021 όταν και επικράτησε με σκορ 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στο Περιστέρι. Έκτοτε, έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό, αυτόν στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, με σκορ 1-1.

Από την άλλη, η Λαμία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας αφού στα έξι παιχνίδια της μέσα στο 2022 έχει ρεκόρ 3-2-1. Μη ξεχνάμε και τον άθλο με την πρόκριση επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μειονέκτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Λαμίας είναι οι συνεχόμενοι αγώνες από Κυριακή σε Τετάρτη και ξανά σε Κυριακή. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα του Γρηγορίου. Σίγουρα, υπάρχει κούραση και πιστεύω πως θα φανεί στο χορτάρι.

Μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο για την νίκη φυσικά και έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και οφείλει να συλλέξει βαθμούς, ειδικά στην έδρα του, εάν δεν θέλει να μπλέξει στην συνέχεια.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
17:15
Ατρόμητος - Λαμία
1
2.12
BET: 10 units
Μονό
21:45
Γουλβς - Άρσεναλ
1.72
BET: 10 units
Combo
21:45
Λίβερπουλ - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
1.93
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Σασσουόλο
1 & over 2.5
2.05
BET: 8 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Σασσουόλο
Γκολ Βλάχοβιτς
1.79
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις