Ξεφεύγουν τα κόρνερ στο «Άνφιλντ»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην Premier League και στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Λέστερ έχει στη στήλη της Πέμπτης ο Luca Toni με combo σημείο.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Premier League αυτήν την εβδομάδα, μετά από αρκετές ημέρες αγωνιστικής απραξίας και το ενδιαφέρον μου τράβηξε η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λέστερ στο «Άνφιλντ». Προχωράμε με ανάλυση και προγνωστικά.

Παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου η «κόκκινη αρμάδα» του Γιούργκεν Κλοπ, έστω και με λιγότερες πιθανότητες. Άνετο πέρασμα με 1-3 από το «Σέλχαστ Παρκ» στην τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη για το πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που η Σίτι έχανε δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Σεν Μέρις» απέναντι στη Σαουθάμπτον. Κάπως έτσι η Λίβερπουλ βρέθηκε στο -9 από τους πρωτοπόρους με ένα ματς λιγότερο και με την αίσθηση ότι υπάρχει ελπίδα ανατροπής της όλης κατάστασης στις αγωνιστικές που απομένουν.

Κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στη Λέστερ, παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα στερηθούν για μία τελευταία φορά τις υπηρεσίες των Σαλάχ και Μανέ. Βέβαια παρουσιάζονται ενισχυμένοι με τη σπουδαία προσθήκη του Κολομβιανού άσου Λουίς Ντίαζ, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Ντιόγκο Ζότα και Φιρμίνιο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ευφάνταστο και δημιουργικό ποδόσφαιρο για το σύνολο του Κλοπ, ελκυστικό στο μάτι για το θεατή, με γρήγορο ρυθμό που σε συνεπαίρνει, και παραγωγή πολυάριθμων επικίνδυνων φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ. Πιο συγκεκριμένα 8 κατά μέσο όρο κερδίζει η Λίβερπουλ ανά αγώνα και ειδικά στο «Άνφιλντ», επιβάλλει το δικό της ρυθμό, αντλώντας τεράστια ώθηση από το ένθερμο κοινό της.

Σε ρηχά νερά κινείται από την άλλη πλευρά η Λέστερ τη σεζόν που διανύουμε, με κύριο γνώρισμα τις μεγάλες αμυντικές ανορθογραφίες και την εξαιρετικά κακή ανασταλτική λειτουργία, που μάταια ο Μπρένταν Ρότζερς προσπαθεί να διορθώσει. Η 10η θέση στο πρωτάθλημα δεν ικανοποιούσε κανέναν στο στρατόπεδο της Λέστερ, η οποία έψαχνε τη λύτρωση μέσω κυπέλλου. Ηρθε το ηχηρό ράπισμα της Κυριακής με  4-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ταξιδεύει στο Λίβερπουλ με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία.

Θα προσπαθήσει να περισώσει ότι μπορεί, καθώς αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη με το μένος των «Reds» για την άδικη ήττα του πρώτου γύρου. Σε παθητικό ρόλο περιμένω τις «αλεπούδες» στην επερχόμενη εξόρμηση στο «Άνφιλντ», παρότι έχουν τις επιθετικές τους εκλάμψεις και τα θετικά διαστήματα. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μακριά από το «Κινγκ Πάουερ» κερδίζουν 4,46 κόρνερ/αγώνα και παραχωρούν 6,89.

Δύσκολες στιγμές θα περάσει η Λέστερ το βράδυ της Πέμπτης, αναμένεται ανελέητο σφυροκόπημα από τη Λίβερπουλ. Ξεκάθαρη επιλογή τα πολλά κόρνερ. Θα επιλέξω για τα προγνωστικά μου, χωρίς ιδιαίτερες επιφυλάξεις, το combo με over 6,5 κόρνερ Λίβερπουλ και over 10,5 συνολικά σε τιμή 1.70 στη Stoiximan. Λαμβάνοντας ως δείγμα γραφής και τις δύο φετινές τους συναντήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είχαν απολογισμό 15-2 και 1-12 υπέρ των «κόκκινων», νομίζω ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης είναι αρκετά καλές.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Λίβερπουλ - Λέστερ
Over 10,5 κόρνερ & Λίβερπουλ over 6,5 κόρνερ
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις