2+1 σημεία, σε μια Τετάρτη με γεμάτο πρόγραμμα

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από το κύπελλο Ελλάδος και το κύπελλο Ελβετίας διαμορφώνουν τα προγνωστικά του Νίκου Φωτιάδη για σήμερα.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν μας πέρασε το δελτίο της Δευτέρας αφού ενώ πιάσαμε το over από το πρώτο τέταρτο, η Σπέτσια δέχτηκε γκολ στο 4′. Τέλος πάντων συνεχίζουμε με τη στήλη μου να περιέχει επιλογές από κύπελλο Ελλάδος και Ελβετίας.

Προγνωστικά: Φορτσάρει και περνάει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Γ.Καραϊσκάκης» με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον αγώνα στο Αγρίνιο. Προφανώς είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ανώτερη ομάδα και το να πάρει τη πρόκριση είναι κανονικότητα. Ο Παναιτωλικός μπορεί να το παλέψει αλλά πιστεύω δεν θα καταφέρει πολλά κόντρα στους «ερυθρόλευκους» που έχουν στόχο την κατάκτηση κυπέλλου μετά τον περσινό χαμένο τελικό. Οι πρωταθλητές για να προκριθούν θέλουν τη νίκη, ακόμη και με 1-0. Ωστόσο, λόγω της διαφοράς ποιότητας, επιλέγουμε το over 1,5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.43, το οποίο θα προστεθεί σε δυάδα.

Προγνωστικά: Την πρόκριση η Σεν Γκάλεν

Η Σεν Γκαλεν έχει τεράστια ευκαιρία για τίτλο μετά τον αποκλεισμό Βασιλείας, Ζυρίχης και Γιανγκ Μπόις. Η πρώτη βέβαια αποκλείστηκε από την σημερινή της αντίπαλο, την Ετουάλ-Καρούζ. Μια ομάδα 2ης κατηγορίας που έχει 24 φορές λιγότερο μπάτζετ από τους φιλοξενούμενους. Κακά τα ψέματα κάποτε πρέπει να τελειώσει το παραμύθι για τους γηπεδούχους και πιστεύω ότι θα γίνει σήμερα. Διαλέγω το διπλό της Σεν Γκαλεν στο 1.41 και συμπληρώνω τη δυάδα.

Προγνωστικά: Σκληρή Μάχη στο ΟΑΚΑ

Οι δυο «δικέφαλοι» βρίσκονται αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δυο δυνατές κόντρες μεταξύ των δύο. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μισή χρόνια και για τους δύο έχοντας μείνει πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα για την «Ένωση» που θέλει να βγάλει αντίδραση μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Αναμένω ένα ματς για «γερά πνευμόνια» και δε νομίζω καμία πλευρά να ανοιχτεί. Σε έναν αγώνα μεταξύ δυο ομάδων στα ίδια επίπεδα θα διαλέξω το Χ σε απόδοση 3.50.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα Απόδοσης 2.04
18:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Ολυμπιακός over 1,5
1.43
21:00
Ετουάλ Καρούζ - Σεν Γκάλεν
2
1.41
BET: 40 units
Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Χ
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις