Την χρονιά τους οι δικέφαλοι, 11άρι στον Πειραιά

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές από το ελληνικό κύπελλο, αλλά και την Championship με βόμβα σε απόδοση 11.00

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ και fun bet

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με αναμετρήσεις από Ελλάδα και Αγγλία θα ασχοληθούμε σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Αρχή στα προγνωστικά μας με το ΟλυμπιακόςΠαναιτωλικός. Νικηφόρα πέρασαν από την Νίκαια οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο μέρος, με τον Βάτσλικ να δηλώνει παρών και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Φαίνεται πως του πέσανε πολλά μαζεμένα ματς του «Τίτορμου», που όμως παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Πιθανό να παρατάξει νεαρούς σήμερα ο Μαρτίνς. Υπάρχουν ματς σημαντικά στο άμεσο μέλλον, με κύρια αυτά με την Αταλάντα για Europa League. Οι φιλοξενούμενοι έχουν όνειρα με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Το καλοβλέπω το αμφίτερμα στο 2.55 της Novibet. Στο 11.00 να κριθεί στην παράταση η πρόκριση, σαν fun bet ας αφήσουμε κάτι ψιλά.

Προγνωστικά: Μάχη για τον στόχο τους

Την χρονιά τους παίζουν οι δύο δικέφαλοι. Μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τις θέσεις της Ευρώπης μόνο με κατόρθωμα τις χάνουν, οπότε το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για τρόπαιο. Νίκησαν και οι δύο για το πρωτάθλημα. Πιο εύκολα η ΑΕΚ τον ουραγό Απόλλωνα, ενώ ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε, όμως στο τελευταίο τέταρτο έφτασε στην ολική ανατροπή και επικράτησε του Παναθηναϊκού. Αμφότερες στοχεύουν στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η ΑΕΚ με το βάρος των τεσσάρων σερί χαμένων τελικών από το 2017 μέχρι το 2020, αλλά και του περσινού αποκλεισμού στα ημιτελικά. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει το «know – how» στην διοργάνωση με τέσσερις κατακτήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μάχη θα δώσουν και οι δύο μονομάχοι απόψε. Ο ΠΑΟΚ πάει για ισοπαλία με γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι μόνο για νίκη. Με ενδιαφέρον αναμένω την προσέγγιση των δύο ομάδων. Αξίζει ποντάρισμα σε late γκολ και εξηγώ. Όποιο και να είναι το σκορ στα τελευταία λεπτά το βρίσκω δύσκολο να έχει ξεφύγει. Αναγκαστικά μια εκ των δύο, αν όχι και οι δύο θα κυνηγήσουν με τον τρόπο τους γκολ μέχρι τέλους. Οπότε περιμένω γκολ μετά το 69ο λεπτό στο 1.88 της Stoiximan.

Σκοράρουν με ευκολία

Περνάμε στην Αγγλία και στην Championship πιο συγκεκριμένα. Η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Νότιγχαμ. Με το που πάτησε (η γηπεδούχος) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πιέστηκε, αφού στα τελευταία δύο ματς δεν σκόραρε. Θέλει νίκη σήμερα για να παραμείνει σε στις θέσεις απευθείας ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Λέστερ για το FA Cup και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την Χάντερσφιλντ, έχοντας πιθανότητες να προχωρήσει στον θεσμό.

Δύο ομάδες που βγάζουν τα γκολ άνετα και αυτό περιμένουμε και σήμερα. Goal/goal συνδυαστικά με το over πληρώνει 2.60 στην Winmasters.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μονό
18:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Goal/goal
2.55
BET: 10 units
Fun bet
18:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Να κριθεί στην παράταση: Ναι
11.00
BET: 3 units
Late goal
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ μετά το 69'
1.88
BET: 23 units
Combo
21:45
Μπλάκμπερν - Νότιγχαμ Φόρεστ
Goal/goal & over 2,5
2.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις