Καλοπληρωμένα σημεία, σούμα 11.09

Προγνωστικά τριάδες

Προγνωστικά τριάδες: «Σκάναρε» το κουπόνι της Τετάρτης και ποντάρει σε τρία παιχνίδια ο Funbetάκιας, σημεία που κάλλιστα γίνονται τριάδες.

Τελευταία ισοπαλία τον Μάιο;

Καλημέρα τσακάλια. Με τρομερή διάθεση έγραψα τη σημερινή στήλη. Εχω και πολύ καλό προαίσθημα. Τέσσερα μονά αποδεκτά, μπορείτε ωστόσο να τα κάνετε προγνωστικά τριάδες, όπως θα δείτε και στο υστερόγραφο του άρθρου. Προχωράμε, για την ώρα, στην ανάλυση των αγώνων μας.

Ξεκινάω από το «ΟΑΚΑ». ΑΕΚΠΑΟΚ η αναμέτρηση, 0-0 το ντερμπάκι στη Σαλονίκη. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, οπότε σε περίπτωση 1-1 ή 2-2 περνάνε οι «ασπρόμαυροι». Θα φυλάξει τα νώτα του ο Γιαννίκης, υπερέχει ο ΠΑΟΚ βάσει ρόστερ και μομέντουμ. Τελευταία εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΚ τον… Μάιο. Δεν αποκλείω να δούμε ισοπαλία, είτε με γκολ είτε χωρίς. Πήρα combo ισοπαλίας με πρόκριση ΠΑΟΚ στο 3.80 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Προχωράμε με Αγγλία. Η Νόριτς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Τρεις σερί νίκες οι γηπεδούχοι, δύο για το πρωτάθλημα, η άλλη στο FA Cup. Βγήκαν για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη. Τους έστρωσε ο κόουτς Σμιθ. Δεν τρομάζει η Πάλας, στο 1-4-5 βρίσκεται στα εκτός της. Πήρα το 1Χ του 1.75, πήρα και τον άσο του 3.50 στο Pamestoixima.gr.

Κλείνουμε στην Ιταλία. Κύπελλο, μονός αγώνας, η Μίλαν υποδέχεται τη Λάτσιο. Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες. Η Μίλαν έχει στο νου της το πρωτάθλημα, ακολουθεί το εντός με τη Σαμπντόρια. Δεν αφήνει αδιάφορη τη Λάτσιο το Κύπελλο, μπορεί να κάνει τη ζημιά στους «ροσσονέρι». Πονταρίστηκε ήδη το Χ2 του 1.95 στο Pamestoixima.gr.

ΥΓ. Τα πονταρίσματά μου είναι μονά αποδεκτά, όπως πάντα άλλωστε. Ωστόσο, μπορείτε ως μέγιστη φανμπετιά να τα κάνετε τριάδα. Να μετατρέψετε το άρθρο μου σε προγνωστικά τριάδες δηλαδής. Η ισοπαλία στο «ΟΑΚΑ» είναι στο 3.25, μαζί με το 1Χ της Νόριτς και το Χ2 της Λάτσιο μας δίνουν απόδοση 11.09. Αξίζει όσο να πεις ένα μικρό ποντάρισμα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
X & πρόκριση ΠΑΟΚ
3.80
BET: 7 units
Μονό
21:45
Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας
1.75
BET: 30 units
Μονό
21:45
Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας
1
3.50
BET: 7 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Λάτσιο
Χ2
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις