Με τα κόρνερ στο «Pittodrie»

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστροφή στα κόρνερ στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος για τον Luca Toni, με το ενδιαφέρον στη Σκωτία και στο Αμπερντίν - Σέλτικ.

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Σέλτικ στη σκληρή έδρα της Αμπερντίν, με τα κόρνερ να είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος.

Επιστροφή στο «Pittodrie» για τους «Dons» μετά από 3 σερί ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα που τους έθεσαν εκτός πρώτης εξάδας. Καθοριστική η σημασία της έδρας για τους «κόκκινους» στη μάχη της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, τούτο μαρτυρούν και οι αριθμοί(6-2-3 εντός). Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το εντός έδρας προφίλ τους με 4 νίκες και μια ισοπαλία με τη Ρέιντζερς στα 5 πιο πρόσφατα, ενώ χαρακτηριστικό για την ομάδα του Στίβεν Γκλας είναι ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δεν αναλώνεται σε παθητικό παιχνίδι. Άμεση απόρροια αυτού του στοιχείου είναι η αυξημένη παραγωγή κόρνερ. Πιο συγκεκριμένα 6,55 κόρνερ κατά μέσο όρο κερδίζει στο «Pittodrie» η Αμπερντίν (over 3,5 ομαδικά στο 91% των εντός έδρας αναμετρήσεών της) και 4,45 παραχωρεί (over 4,5 παραχώρησε στο 82% των εντός της).

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Ονειρεμένες στιγμές για τη Σέλτικ στην αντίπερα όχθη, με 14 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μέσα στις οποίες βρίσκεται και η άνετη επικράτηση επί της μισητής Ρέιντζερς που την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πέρασε αέρας και από την έδρα της Μαδέργουελ το μεσημέρι της Κυριακής το συγκρότημα του Άντζε Ποστέκογλου και ταξιδεύει στο Αμπερντίν με τον αέρα της πρωτοπόρου και μόνο στόχο τη νίκη. Άκρως επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο από τους «Κέλτες» , με κύριο γνώρισμα τη δημιουργία επικίνδυνων φάσεων με μεγάλη συχνότητα και κατά συνέπεια πολλών κόρνερ. 9,17 ανά αγώνα κερδίζει η Σέλτικ μακριά από τη Γλασκώβη (over 5,5 ομαδικά στο 92% των εκτός έδρας αγώνων της) και 3,67 παραχωρεί(over 3,5 εναντίον της σε όλα τα εκτός).

Μια σύντομη ματιά στις 5 τελευταίες μονομαχίες ανάμεσα σε Αμπερντίν και Σέλτικ στο 2021, είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική αναφορικά με το στοιχείο που μας ενδιαφέρει και λειτουργεί ενισχυτικά στην πεποίθησή μας για υψηλό αριθμό κόρνερ και στην επικείμενη μεταξύ τους αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σέλτικ-Αμπερντίν 14-3
  • Αμπερντίν- Σέλτικ 6-8
  • Αμπερντίν-Σέλτικ 4-10
  • Σέλτικ- Αμπερντίν 7-4
  • Σέλτικ- Αμπερντίν 4-6

Στο δια ταύτα, πάμε σε combo ασφαλείας με over 2,5 κόρνερ γηπεδούχων και over 5,5 φιλοξενούμενων στο 1.83 που προσφέρει η Stoiximan.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Combo
21:45
Αμπερντίν - Σέλτικ
Αμπερντίν over 2,5 κόρνερ & Σέλτικ over 5,5 κόρνερ
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις