ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το ματς της χρονιάς για τους «δικεφάλους»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το Bet of the Day της Τετάρτης παίζει μπάλα στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ημέρα προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας η σημερινή και φυσικά το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Ανάλυση και επιλογές από το Bet of the Day.

  • ΟΑΚΑ (69.618), Αθήνα.
  • Κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ.
  • Στο πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (26/9): 2-0.
  • Σε 180 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας, η ΑΕΚ μετρά 78 νίκες, ο ΠΑΟΚ 57 ενώ 45 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Στο 55-17-14 η παράδοση των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ένωση ενώ στο Κύπελλο οι εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ είναι περισσότερες από τις εντός έδρας νίκες τις ΑΕΚ (4-2-5)!
  • Αυτή είναι η μόλις δεύτερη φορά που αναμετρώνται σε προημιτελική φάση. Η πρώτη, ήταν την σεζόν 2001-02 όταν η ΑΕΚ με δύο νίκες πήρε την πρόκριση (2-1 στην Νέα Φιλαδέλφεια και 4-0 στην Τούμπα).
  • Μόλις μία νίκη για την ΑΕΚ στα 16 τελευταία ντέρμπι «δικεφάλων» (1-6-9). Η νίκη καταγράφηκε στην Τούμπα, καθώς στο ΟΑΚΑ τρέχει ρεκόρ 0-4-5!
  • Α’ ματς: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Καλύτερη παρουσιάστηκε η ΑΕΚ απ’ τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, όμως δεν βρήκε το εκτός έδρας γκολ που δικαιούταν βάσει ευκαιριών. Ακίνδυνος επιθετικά ο ΠΑΟΚ.
  • Παράταση και πέναλτι σε περίπτωση νέου 0-0.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Στοπ στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και εμφανίσεων έβαλε η ΑΕΚ με το 3-0 επί του Απόλλωνα. Κακή για ακόμη μια φορά στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη φόρτσαρε και με μπροστάρη τον Σέρχιο Αραούχο που σκόραρε δύο φορές, επανήλθε στις νίκες. Το άλλο γκολ, ο Στίβεν Τσούμπερ. Παρά την νίκη, η γκρίνια όπως είναι λογικό δεν έχει κοπάσει κι ενδεχόμενος αποκλεισμός, ίσως φέρει εξελίξεις, καθώς είναι η μόνη διοργάνωση που έχει απομείνει να κυνηγήσει. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Stat attack: Σε έντεκα εντός έδρας ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρά πέντε goal/goal και εννιά over 2,5.

Απουσίες: Εξέτισαν οι Τζαβέλλας και Σιμόες κι επιστρέφουν. Ποινή εκτίει ο Μοχαμάντι. Εκτός οι τραυματίας Στάνκοβιτς, Μάνταλος, Βράνιες κι ο ανέτοιμος Φράνσον. Συνεχίζει στα πιτς ο Γαλανόπουλος.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Χατζισαφί – Σιμόες, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ – Αραούχο.

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό κι επέκταση του αήττητου σερί για τον ΠΑΟΚ. Με τα γκολ των Ίνγκασον και Σάστρε στο τελευταίο τέταρτο, ανέτρεψε το 0-1 του Παλάσιος και πλέον γράφει 10-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο -9 από την κορυφή, ο πιο εύκολος δρόμος για έναν τίτλο είναι μέσω του Κυπέλλου.

Stat attack: Σε 16 ματς, απ’ τα 22 του φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει υπάρξει γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Στα 13 σκόραρε ο ίδιος, στα τρία το δέχθηκε.

Μια προσφορά* σε περιμένει στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμειναν τραυματίες Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, οι εκτός πλάνων Βαρέλα και Εσίτι, ο Ροντρίγκο έπειτα από απόφαση του Λουτσέσκου και οι Μιχαηλίδης και Τσόλακ για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Τσιγγάρας – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το ματς της χρονιάς για τους «δικεφάλους»

Πρόκειται για το ματς της χρονιάς για αμφότερους τους αντιπάλους. Ειδικά για την ΑΕΚ ίσως λίγο περισσότερο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει και την Ευρώπη. Οι άδειες εξέδρες ίσως να μην είναι και τόσο κακό μαντάτο για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που θα υπήρχε λόγω της πρόσφατης φόρμας, μπορεί να βάρυνε ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών. Όπως και να ‘χει, περιμένουμε ματς εξίσου ανοιχτό με αυτό της Τούμπας, όπου έμεινε… κατά λάθος στο 0-0. Στο 1.94 το αμφίτερμα από το Pamestoixima.

Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.94
Σκόρερ
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ Αραούχο
3.60
Late
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ μετά το 69’
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις